Следва

Дете бе моят татко, дете ще съм и аз: Гого & Ясмин

100 котки с призив за помощ

Участниците в „Първата академия за котки инфлуенсъри“ подкрепят каузата за осиновяване на повече бездомни котки и имат нужда от точно твоята помощ, за да разпространят посланието

All About Life преди 4 години

100 котки от първата по рода си академия CatfluencerBG имат нужда от помощ, за да разпространят посланието за социалната мисия, която подкрепят заедно с Purina и Animal Rescue Sofia.

Вече няколко седмици, академията за котки, радва всички любители на мъркащите създания с огромни количества снимки и забавни видеа. Целта обаче, отива отвъд избора на първата котка инфлуенсър на България. Стоте участници са решени да използват своето котешко влияние и чар, за да правят добро и да бъдат полезни. В тази отговорна кауза, до тях застава и Purina като партньор с богат опит в социалните мисии. Те подкрепят редица проекти свързани с животните и техният по-добър живот. Сега, рамо до рамо, Purina, заедно с участниците в CatfluencerBG, подават ръка на котките без дом, за да помогнат на повече техни събратя да намерят уют, любов и топлина.


Как ще го направят ли? Разбира се не без помощта на Animal Rescue Sofia – организация, която се е посветила на това да прави добро и да помага на животните в нужда. Подкрепата им като партньор е от изключително голямо значение, за да може да се хвърли повече светлина върху проблем, който съществува в България, но сякаш остава на заден план.

На финалната права в CatfluencerBG, 100-те котки показаха нагледно каква е силата на инфлуенсърите – да показват на аудиторията си каузите, които ще направят всички ни по-добри и как всеки може да допринесе, за един различен свят.

„Мисията ни е да дадем гласност на проблема с бездомните котета. Сърцата на малките четириноги от приютите са огромни и те могат да дадат и имат нужда от точно толкова любов, колкото техните приятелчета от развъдниците. Ние от Purina се ангажираме още по-дълбоко с проблема и се стремим да помогнем, за да могат повече котки да открият своето семейство“, сподели Елизабет Гранвил-Попова, Старши бранд мениджър на Purina България.

„Радваме се, когато подобни каузи достигат до обществото и предизвикват поводи за дебати. Неправилно е мисленето, че всички животни, които са настанени в приюти притежават някакви недостатъци, напротив. В приюта временен дом намират великолепни социални котета, които очакват да се запознаят с новите си семейства и да ги обсипят с любов. Радваме се, че можем да застанем до партньор като Purina, които осъзнават какви са нуждите на котките и се стараят да дадат своя принос за подобряването на света около тях“, споделиха на свой ред от Animal Rescue Sofia.

Първата котка инфлуенсър, който ще бъде избран съвсем скоро, е готов да подаде лапа на своите приятелчета, които се нуждаят от дом, и да превърне тяхната мисия в свое послание, направи го и ти, защото твоето действие има значение.

More All About Life

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 9 часа

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 9 часа

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.