Следва

Петте неща, които харесахме в модата през изминалата седмица

Номинации Мъж на годината 2009

.....Това даде повод за обсъждането на условията и вече номинираните потенциални победители в конкурса „Мъж на годината”. ...

All fashion преди 14 години

Цялата отговорност от това да носиш дадената титла предполага освен да си я заслужиш, с нещо много уникално за самия себе си, а и да не разочароваш тези, които са ти я отредили.

Това даде повод за обсъждането на условията и вече номинираните потенциални победители в конкурса „Мъж на годината 2009”.

В листата на натоварените с тази отговорност през годините са предимно политици и спортисти.

В челната тройка на тазгодишния конкурс, посочени от 150 журналисти, са имената на:
Детелин Далаклиев – първият ни световен шампион по бокс от 14 години;
Димитър Бербатов – на крачка от рекорд с националния ни отбор;
Цветан Цветанов – Вице/вътрешен човек.

Десетката се допълва от:
три имена, непознати досега, но попаднали в медийното пространство поради своя героизъм - Васил Вълев (бащата на 6-годишния Дилян, който след падане от крепостта „Царевец, изпада в мозъчна смърт; Васил и съпругата му даряват органите на детето, с което спасяват три човешки живота); Иван Кожухаров (парализираният алпинист, който изкачи Мон Блан); Георги Костовски (един от македонците, спасили най-много наши сънародници при потъването на корабчето в Охрид), както и Симеон Дянков, Силвано Пранди, Божидар Димитров и Матей Казийски.

19-тото издание на „Мъж на годината”, за втори път организирано от Дарик, тази година ще изненада с резултата за своя избраник. Гласуването ще продължи до 26 ноември (включително) на manoftheyear.bg . Почти през цялото време ще може да се следи временното класиране, което ще се обновява през 7 дни. 4 дни преди крайния срок за гласуване, позициите ще се нулират и всичко ще излезе на яве в началото на декември в столичния Модерен театър на ул. Върбица 12.

„Мъж на годината 2009” ще бъде удостоен по традиция със сабя, на която е гравирано името му. И с много овации!
Нямаме търпение да разберем кой ще вземе титлата след миналогодишния победител волейболиста Пламен Константинов.
 

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 1 ден

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.