Следва

WIN IT! Не си ти, ако не се погрижиш за околоочния си контур!

Меган празнува рожден ден с кралицата

royal family...

Celebrities преди 4 години

Меган Маркъл ще отпразнува своя 38-ми рожден ден в шотландския замък Балморал по покана на Елизабет II.

Или поне така съобщават английските медии. Заедно с Меган, принц Хари и новороденият Арчи Харисън също ще отидат в Балморал, като семейството ще получи отделно крило в замъка.

"Кралицата и принц Филип обожават двойката и, разбира се, техния праправнук Арчи, и ги поканиха в Балморал за няколко дни", издава източник, добавяйки, че такова предложение е "голяма чест".


Представители на херцога и херцогинята от Съсекс все още не са коментирали информацията за пътуването, която трябва да се проведе в началото на август - Меган е родена на 4-ти.

По-рано стана известно, че тази есен Меган Маркъл ще бъде гост-редактор на септемврийския брой на британското издание на Vogue. Тя ще напише текст за изданието и ще вземе участие в специална фотосесия, която трябва да бъде заснета съвсем скоро.

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 2 дни

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.