Следва

Амал Клуни на червило

30+ или как да се справим с топлото?

tips & tricks...

Beauty News преди 4 години

Не, че в близките дни ни очакват заплашителни температури, но ние отчаяно си мечтаем за моментите, в които мрънкаме, че ни е прекалено топло и дори газираната вода, която е на пиедестал в Редакцията, не може да ни охлади.

"Докато ти спеше, а навън валеше" се захванахме да съберем няколко съвети и трикове, за това как да се чувствате комфортно при 30+ в температурите - Е, доколкото е възможно...

H2O
Не е нужно да се насилвате да пиете течности, тъй като излишъкът на вода може да намали концентрацията на натрий в кръвта, но пък когато усетите признаци на жажда и изсушаване на гърлото - моментално възстановете водния баланс в тялото. П.П.: Тъмният цвят на урината е като жокер и говори за липсата на течности!
 

Food
По време на горещините дневният режим на хранен се променя драматично, ставайки една идея по-малко балансиран. Всъщност, зеленчуците и плодовете помагат да попълните запасите от микроелементи, които губим заедно с потта. Основното хранене трябва да е на обяд, а не вечерта, а в диетата си трябва да включите въглехидрати, което пък автоматично значи, че в края на деня е най-добре да хапнете леко с малко месо или риба.

Sun lover
Колкото и да обичате слънцето да целува кожата ви, трябва да сте особено внимателни в топлите сезони, когато рискът от хиперпигментация е сериозен. Защитете себе си и косата си с шапка и луксозната грижа Soleil на La Biosthetique с UV протекция, която благодарение на най-съвременната козметична технология глези гривата с обширна цялостна защита за прякото и непрякото въздействие на ултравиолетовите лъчи, а що се отнася до дрехите - по-добре е да ги изберете в естествени тъкани, от които кожата няма как да се нарани, и светли тонове.

Clean
Ако е възможно, кожата трябва да се почиства два пъти в деня, за да избегнете появата на обриви поради по-активната работа на мастните и потните жлези. Ако сте под слънце, дори и в градска среда, слънцезащитните продукти са абсoлютно ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ! Продуктова гама на La Biosthétique Soleil предлага идеалното решение да се наслаждавате на слънцето без притеснение. Деветте продукта за грижа за кожата отговарят на най-високите стандарти на съвременните изследвания против стареене и техният защитен и кондициониращ ефект далеч надминава този на конвенционалните UV продукти. С безкомпромисна производителност, когато става дума за дерматологична защита и летен аромат, Soleil е идеалният избор. Продуктите на Soleil са подходящи за всички типове кожа, дори и чувствителна кожа, всички възрасти и полове. Съдържащият тен активатор Activateur de Bronzage пък осигурява дълготраен естествен тен. Само 10 минути на терасата или ден на плажа? Гамата Soleil не само предлага различни SPF, но и в зависимост от вашите нужди също и различни текстури и правилната грижа за всяка фаза на слънчевите бани, било то и градски.

Toss
Съветваме ви, също така, да изхвърлите тежките овлажняващи и подхранващи текстури, които могат бързо да се разтекат под слънчевите лъчи. Залагайте на емулсии и леки серуми и оставете на страна фон дьо тена, за сметка на Soleil Spray Invisible SPF 6 или SPF 30, които са изключително бързи и удобни за употреба. Просто пръскате, не е необходимо да втривате! Спреят е водоустойчив и не-мазна, и подобно на всички продукти на Soleil, технологията за активиране на тен е интегрирана в него. В същото време, комплексът от активни съставки от слънчогледово семе гарантира висока клетъчна и ДНК защита.

Do not experiment
По-добре е да не експериментирате с продуктите за тяло. В жегите ви е нужна защита, охлаждане и after грижа, която освежава след дълъг, натоварен и много слънчев ден. Приоритетът тогава трябва да бъде освежителен и хладък душ, които освобождава кожата от всички ненужни замърсявания и кремове, а тя остава идеално подготвена за последващата стъпка: Soleil Crème Visage Après Soleil за лицето и Soleil Emulsion Corps Après Soleil, които успокояват кожата след слънчеви бани и премахват усещането за стягане. И двата продукта поддържат възстановяването на ДНК-то на кожата, а екстрактът от розмарин стабилизира естествените й функции.

Scent
В топлината трябва да внимавате и с ароматите, които стават по-интензивни изложени на слънце. Най-добрите варианти са нестабилните композиции в тоалетни води с нотки на зеленина или цитрусови плодове. Soleil на La Biosthétique обаче не само подхранва и предпазва кожата и косата от слънцето: ексклузивната гама за грижа придава мирис на лято, лекота и жизненост. Чувствително свежата лятна композиция за аромат е специално създадена за La Biosthétique от международно успешния дизайнер на аромати Геза Шон. Свежият и плодов аромат на коктейл включва топ нотка от липа, портокал, мандарина, бергамот и галбанум. Сърдечната нотка е прегръдка между синьо небе с растителната радост от роза, портокалов цвят, тубероза, водна лилия, жасмин и орхидея. А цветният букет от фрезии осигурява спокойна дълбочина на лятната вечер с кремообразна ванилия, боб от тонка, бензоин, пачули, сандалово дърво и кедрово дърво.


Повече за продуктите на LA BIOSTHETIQUE PARIS намираме в салоните Vogue Vision на Митко Дамов и ТУК!

More Beauty News