Следва

Кехлибарената одисея на Huawei P30 Pro

Защо Кралицата ще пропусне кръщенето на бебе Арчи?

royal duties...

Celebrities преди 4 години

Подготовката за кръщението на първородния син на принц Хари и Меган Маркъл вече официално е завършена, а по предварителна информация, причастието ще се проведе в най-тесен кръг.

Следващия месец херцогът на херцогинята на Съсекс ще съберат най-близките си за да отбележат важното семейно събитие, което се очаква да е навръх 4-ти юли.


Мястото на тайнството вече е известно: Бебе Арчи ще бъде кръстен в параклиса Свети Георги - на същото място, където принц Хари е бил кръстен през 1984 година и там, където миналата година каза заветното "Да" на любимата си Меган.

Имената на кръстниците все още не са известни, а и има вероятно да бъдат обявени едва след причастието. Но е известно, че сред присъстващите в църквата ще бъдат принц Чарлс и неговата съпруга Камила, принц Уилям и херцогинята Кеймбридж Катрин, както и майката на Маркъл - Дория Рагланд. Уви, обаче, Нейно Величество Кралицата няма да може да присъства, тъй като по това време вече е насрочила няколко официални събития и ангажименти.


Заслужава си да отбележим, че Елизабет II присъства на кръщението на принц Джордж и принцеса Шарлот, но тя и принц Филип пропуснаха кръщението на третото дете на принц Уилям и Катрин - принц Луи, миналата година.

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 2 дни

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 2 дни

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.