Следва

По настояване на Хари, изумрудът на Клеопатра пази Меган

Да или Не: За черната рокля на мама Меган?

mommy's day out...

Celebrities преди 4 години

Меган Маркъл и принц Хари направиха приятна изненада за феновете си, като съвсем неочаквано за всички се появиха на благотворителен бейзболен мач между отборите на Ню Йорк Янкис и Бостън Ред Сокс.

Още преди началото на играта херцозите на Съсекс се отправиха в съблекалните на отборите, за да им пожелаят късмет. И въпреки, че кралската двойка не обяви посещението си предварително, спортистите успяха да ги изненадат със специални подаръци - всеки отбор им подари бебешко боди в цветовете на своя клуб за сина им Арчи.



За лежерното уикенд събитие мама Меган заложи на чисто черна рокля с лейбъл Stella McCartney, която комбинира с ниски обувки на Aquazzura, слънчеви очила на Illesteva, обеци Maison Birks и гривна Wwake.

Това е едва втората публична поява на херцогинята, която в момента посвещава свободното си време на новородения си първороден наследник. Съвсем скоро, обаче, херцозите на Съсекс ще се покажат отново под светлините на прожекторите - двойката планира да покръсти сина си в началото на този месец и в Двореца вече тече трескава подготовка за важното семейно събитие.

През есента пък Меган Маркъл и принц Хари ще отидат на официално посещение в Южна Африка, а бебе Арчи ще ги придружи, ставайки част от първото им кралско пътуване като семейство.



А ние ви питаме: Допада ли ви noir визията на Меган или не съвсем? Отговорите в анкетата долу>>>

Анкета

Харесва ли ви черната рокля на Меган?

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 10 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.