One Big Happy Family: Меган, Кейт и децата на поло мач

One Big Happy Family: Меган, Кейт и децата на поло мач

royal family...

Принц Уилям и принц Хари редовно участват в благотворителни турнири по поло. Така че не бе изненада, че вчера те се появиха на състезанията King Power Royal Charity Polo в Billingbear Polo Club.

По неписана традиция, спортното събитие се превърна в семейна сбирка, тъй като кралските съпруги дойдоха да ги подкрепят и то заедно с децата.


Така мама Катрин и мама Меган, освен че наблюдаваха принц Уилям и принц Хари как играят, се забавляваха и с наследниците си принц Луи, принцеса Шарлот, принц Джордж и новороденият Арчи Маунтбатън-Уиндзор.


Между другото, това е първата неофициална публична поява на херцогинята на Съсекс със сина й на ръце. За семейната сбирка на поло мача тя заложи на обемна маслено-зелена рокля с лейбъл Lisa Marie Fernandez и цена от 545 паунда.


И въпреки че по всичко си личи, че Меган и Катрин са в добри отношения, за разлика то това, което носят слуховете. То феновете моментално си намериха нов повод за скандал, започвайки да обвиняват Маркъл, че няма представа как да държи и прегръща правилно новородения си наследник, намеквайки още, че за подобно излизане Арчи е трябвало да бъде с шапка и чорапки.


Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.

Още от ViewSofia