Следва

Какво носи Редакцията: Miss Леопардова?

Уличният стил на звездите: Сури Круз и розовите й нокти в Ню Йорк

Сури е сладко хлапе на 13, което очевидно не страда от прекалената опека на майка си - 40-годишната Кейти Холмс.

All fashion преди 4 години

Дъщерята на Том Круз и Кейти често е хващана в крачка из уличите на Ню Йорк само в компанията на бавачка, докато майка й използва това време да се занимае с личните си и професионални дела.


На разходката Сури, на чийто стил отдавна обръщаме внимание като част от неравнодушния към модата медиен сегмент, и този път изглежда готино в летния си тоалет: бял топ, жълта кадифена миди пола и нежносини еспадрили.



Този път, за разлика от предни пъти, силно впечатление прави фактът, че Сури вече е започнала да ползва и декоративна козметика. Още пролетта я видяхме с начервени устни, този път на ръцете грее розов маникюр.
 

(На снимката - Сури с червено червило - март 2019)

С цветовата гама дъщерята на двете холивудски звезди очевидно все още не експериментира, а се придържа към финеса на светло розовото - ефектът съответно е точно обратното на вулгарен и стои повече от мило.

Отделно, във факта, че Сури расте като доста самостоятелно дете, няма нищо странно. Според близки до фамилията, майката на детето, макар и звезда, е направила всичко възможно, отделяйки достатъчно внимание на възпитанието на дъщеря си, момичето да кара нормално детство, да се чувства спокойно и добре, и особено важно - да не заболее от болестта на звездите: чувството за богоизбраност.

Сури е и доста мила - вежливо и уважително се отнася към околните. В нея няма и капка високомерие, винаги е готова да помогне и по нищо не прилича на развалено от имане глезено хлапе. Сладурана.

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 12 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.