Следва

National Geographic навлиза в "Гореща зона“ за три поредни недели през септември

Мила и Азис: НИКОЙ не може да спре да МОЖЕ!

Трябва да ти бъде ясно, че само аз мога да галя косите ти по този начин. Аз зная един специфичен начин за галене на коси... и никой не може (не може, не може!)

Music преди 4 години



Все още ни държи "Мила Роберт и Азис" треската от вчера - дотолкова, че ни се иска да нахлузим по един син костюм, шапка като кристален полилей, да си украсим всичките дрехи с огромни лъскави панделки и да започнем да гримасничим пред огледалото, както го могат само Мила и Азис.



Появата на Васко в клипа на младата надежда е нещо като еквивалент на появата на Елън Дедженъръс в клипа на Maroon 5 (Girls like you) - не защото е неочаквана или защото не сме виждали Азис досега във видеоклип (да, доста по-различни като стилистика) - напротив, това е нещо като естествен хабитат. Участието му е чисто актьорска изява - допълнителен плюс е, че всъщност е изпълнител на оригинала от 2003-та - но, провокацията идва от идеята за преливане между стиловете, между изпълнителите, идеята за приемственост, елегантното поднасяне на идеята с намигване към публиката. Новият прочит на чалга класиката вълнува по особен начин, навярно не само нас.



Илюстриран с кадри, специално предоставени от двамата изпълнители, на които искрено симпатизираме, провеждаме кратък "кибер" разговор, защото Васко е на морето, а Мила е заета млада дама, състоящ се от един въпрос с общо десет отговора: Какво не може никой?



Мила Роберт:
1. Никой не може да се спре, когато силно иска нещо или някого.
2. Никой не може да заспи, когато е в любов.
3. Никой не може да спре да мисли.
4. Никой не може да остане равнодушен пред наличието и величието на магията.
5. Никой не може да стои над любовта.


Предоставена от Васил Боянов - Азис

Васил Боянов - Азис:
1. Никой не може да постигне световен мир!
2. Никой не може да нахрани всички гладуващи по света!
3. Никой не може да прибере всички бездомни кучета!
4. Никой не може да направи така, че хора от всички раси да бъдат равноправни!
5. Никой не може да се бори срещу любовта!



Васко споделя песента с: "Мила Роберт, ти си чудо!"

Чудо сте и двамата!

More Music