Следва

Double Trouble: Кая Гербер или Макензи Дейвис

Влюбеният до уши Жан-Пол Готие предлагал брак на Мадона ТРИ пъти!

Модната икона Жан-Пол Готие разкрива колко бил "влюбен" в Мадона и че й предлага да се омъжи за него ТРИ пъти

All fashion преди 4 години


Мадона дефилира за Жан-Пол, 1992 

67-годишната модна легенда Жан-Пол Готие краси с таланта и провокацията си Модната индустрия вече 50 години. Пред колегите от Daily Mail французинът разказва надълго и широко за подготовката по кабаре-мюзикъла си - Fashion Freak - поставен в културния център Саут Бенк, Лондон.


Daily Mail

Феновете, присъстващи на живия репортаж, са силно впечатлени колко добре изглежда дизайнерът за възрастта си - и не крият възторга си: "Само как му се отразяват годините!", чува се на записа.


Дизайнери за следене: Сръбският Жан Пол Готие - Ана Любинкович



Мадона и Жан-Пол, MET Gala 2017

Водещите на предаването "Тази сутрин", Рут и Иймън, поставят въпроса за неговите музи; иконите, от които се вдъхновява и за които твори, Жан-Пол не се забавя с отговора - казва, че обожава да работи с Мадона. Дотолкова, че й е предлагал брак - при това неведнъж, а цели ТРИ. "Влюбен си в Мадона?", продължава Рут в недоумение. "Да, малко, все пак съм й предлагал брак! Но тя отказа и трите пъти".


Daily Mail


Happy Birthday, QUEEN: Мадона на 60!


Воден от бурните емоции, които предизвиква у двамата водещи, Готие продължава с признанията - емблематичният конусовиден сутиен, който е запазена марка на Мадона, казва той, първоначално не е замислен за нея.


От Архива: Прочутият сутиен - конус на Мадона


"Всъщност дори не го (сутиенът) направих за нея, имам плюшено мече, Нана, за нея го направих!"

Говорейки за вдъхновение, дизайнерът споменава колко креативно му влияе Лондон - "Много се вдъхновявам от Лондон. Париж е пълен със сноби и префърцунени хора, Лондон е много ексцентричен и тук всичко е много, много реално".

Иймън споменава годините му - 67 - и пита: "Можеш ли да повярваш, че са минали цели петдесет години", а Жан шеговито отвръща - "Представяш ли си... а все така млад по душа".


Жан Пол Готие с рязък отговор на критиката: "Вместо да скучаете, учете мода, драги"

More All fashion