Следва

Всичко, което трябва да знаете за предполагаемото гадже на Лейди Гага, Даниел Хортън

Синът на Елизабет Хърли с чудни къдри

MOMMY's BOY

Celebrities преди 4 години

Сред многото втръснали и ужасяващи таблоидни тропи и фигури, от които буквално се получават алергични обриви - "Къде изчезна Чарли Шийн?", "Какво се случва с Линдзи Лоън?", "Как да отслабнем с 10 килограма за 10 дни", абсолютен първенец са новините тип "селебрити дете, изглеждащо като селебрити родителя си". За едно обаче правим изключение - Лиз Хърли и сина й Деймиън.


Ех, че мило фото: Елизабет Хърли и Хю Грант


Лаборатории Pat McGrath организират парти, на което 17-годишното отроче на британката демонстрира обожанието към майка си, прекопирайки архивна нейна визия. Момчето изглежда едновременно много добре и много, много като мама. Деймиън се появява в сако, мотамо небеизвестната "закърфичена" Versace рокля на актрисата и с коси с непривична дължина и оформени досущ като тези на Елизабет.


Обявиха Елизабет Хърли за най-красивата британска кралица


Деймиън и същата тази бляскава прическа са звездите и в последната рекламна кампания на Пат Макграт. В конкретния случай крушата не е паднала и на сантиметър от дървото!

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 23 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.