"Ангелите" отлетяха? Вярна ли е информацията, че Victoria's Secret отменя шоуто си

Години наред живеем с усещането, че докато ги има богатските и супер лъскави ревюта с Ангелите на Victoria's Secret, всичко ще е наред, както в света на модата, така и в периметъра на търговията, че дори и в собствените ни лични дела.

Така се беше сраснала тази традиция с ежедневието ни, че кой носи най-скъпия сутиен, коя мацка е отпаднала от кастинга, с коя е заменена, чия поява се очертава като последна в професията й на модел - всичко това си беше една сбъдната приказка, една история за възможното, което иначе би било невъзможно.


Защо Карли Клос напусна Victoria's Secret?


Е, както се оказва с днешна дата, едно от най-приказните и увличащи с мащаб и вложен ресурс събития в света но модата, вече няма да се случва. Публиката ще изгуби зрелището, ние ще изгубим усещането за специалност, получавайки снимките на редакционните си пощи първи.


Шанина

Да видим каква е конкретиката, която идва от The Daily Telegraph, който пък цитира модела Шанина Шейк.

"За съжаление, тази година няма да има шоу на Victoria's Secret. Изключително неочаквано за всички ни, свикнали в това време на годината да започваме подготовката за ревюто. Сигурна съм, все пак, че в бъдеще ситуацията ще се промени", споделя с журналистите австралийският модел, познат ни от петте си участия в бляскавото шоу.

По-рано тази година се появи информация за това, че тази година шоуто няма да бъде предавано по телевизията, като по-рано, но за пълна отмяна не ставаше и дума. Ситуацията започна да се затяга миналата година, когато маркетинг-директорът на американската компания Ед Разек заяви, че не смята за нужно да се канят за участие транссексуални модели, както и модели plus-size. Тогава мнозина разкритикуваха бранда за прекомерен консерватизъм и дискриминация.


Шанина

"Смятам с увереност, че в бранда се работи и всички се стараят да намерят нови възможности шоуто да се състои, в края на краищата то е най-доброто в света", добавя
Шанина.

От централата на фирмата засега се въздържат от официално изявление. Но, ако думите на Шейк се окажат истина, то най-обидна тази новина ще се окаже за Барбара Палвин, тази година именно тя бе посочена официално като новия "ангел" на Victoria's Secret.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.