Следва

Shopping: купуваме сега, носим цяла есен

Меган Маркъл пуска капсулна колекция с добре познат моден бранд

Офис стил, но в кралски нюанс

All fashion преди 4 години

Престои важна седмица за Мегън Маркъл. Кой би предположил, че редом с майчинството е решила да се гмурне дълбоко в модния свят, след като разкри, че ще е гост редактор за септемврийската „Сила на промените" на британския Vogue. Тя е първият гост редактор за септемврийския брой и първата лайфстайл блогър/актриса и член на кралското семейство, на която е дадена толкова важна роля.



37-годишната млада майка има ясна концепция относно модата, която споделя с британското издание на Vogue и която повлиява първата ѝ модна капсулна колекция. Създадена с менторството на бранда Smart Works, средствата от продажбите на облеклата от колекцията ще бъдат дарени на безработни жени, които имат нужда от увереност, за да се явят на интервю за работа, да бъдат наети и да променят живота си към по-добро.

Репортерът, следящ отблизо кралското семейство, Омид Скоби, разкрива детайли около предстоящата премиера в септемврийския брой с няколко поста в Тутър акаунта си. Маркъл партнира с шивачите от Marks&Spencer – фирмата Jigsaw, John Lewis & Partners, както и с близката ѝ приятелка, американската модна дизайнерка Миша Нану.


Във втория от туитовете си Скоби разкрива дали от Smart Works ще спечелят от колекцията. „Парите от всеки закупен артикул ще бъдат дарени за благотворителност. Така не само ще си помагаме един на друг, но и ще си припомним, че е важно да сме заедно в големите каузи."


Колекцията ще бъде пусната в края на тази година и ще напомня за личния стил на Маркъл. Очаква се типичната офис визия да бъде оцветена леко с ивдивидуалност и дори издигната до кралско шик ниво.

За официални събития Меган обикновено избира модерни, стилни и класически рокли, както от доказали се във времето модни дизайнери, така и от такива, които сега пробиват на модната сцена, но облеклото ѝ винаги е повече от добро.

Интересен факт е, че Меган в конкретния случай партнира с британската марка Jigsaw, избрана от Кейт Мидълтън да изработи аксесоарите й за сватбата с принц Уилям.



А тук си припомнете: Аналитично: Тhe body language на кралската сватба и какво го отличава от този на предната

More All fashion