Следва

Жени в черно: Даниела и линията на съдбата

Ваканцията на известните: Сиена Милър с бойфренда Лукас - и те в Сен Тропе

Вчера Кейт, днес Сиена...

Celebrities преди 4 години

Няма да се дърпаме и да отричаме, че Сен Тропе е място за чудо и приказ, и напълно разбираме гражданите, решили да отдъхнат именно там, в юга на Франция, на тихо, кротко, спокойно и... много луксозно.


Ваканцията на известните #3: Кейт Мос в Сен Тропе


37-годишната Сиена Милър е на ваканционно-морска вълна, отлично блюдо за дебнещите звезди фотографи на Ривиерата, които ни доставят свежа порция "хубава Сиена плюс гадже." Което, за справка, е на 28, и се казва Лукас Цвирнер.

Двойката попада в зорките обективи веднага след съвместно къпане в топлото море. Сиена носи черен бански, момчето - син. Излизайки от водата, двамата се пекат на слънце, усмихват си се взаимно, говорят си приятно близко.

Хубаво е, че виждаме това спокойствие, защото неотдавна се натъкнахме на слухове, че двойката е пред раздяла. Колеги и ползватели на социалните мрежи забелязаха и споделиха, че двойката отдавна не се е появявала заедно пред публика. Освен това, през юли, актрисата бе забелязана на почивка в Рим, заедно със 7-годишната си дъщеря Марлоу и баща й - бившият възлюбен на актрисата Том Стъридж. Сиена и Том тогава изглеждаха супер близки, дори мнозина допуснаха, че искрата между тях е пламнала наново.


Марлоу, Сиена и Том в Рим

На общия фон от съмнения обаче, пресните кадри от тази точно ваканция на известните показват, че между хубавата русокоска и Цвирнер всичко е точно, както и преди.

Иначе, първите информации за роман между актрисата и галериста плъзнаха през януари тази година. В онзи момент Сиена и Лукас бяха "заловени" на съвместна разходка Ню Йорк, без при това да крият обзелите ги чувства, видимо силни - двамата се целуваха и натискаха директно пред всички.


януари, 2019

Той - висок, снажен и интересен, поне на пръв поглед, и тя - известна, богата, хубава и също интересна, се запознават в компанията на общи приятели. Неизвестно е кога точно ги поваля Амур, но инсайдър твърди, че още през декември миналата година, на партито по случай рождения ден на бившия приятел на Милър, двамата са пристигнали като официална двойка.

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 1 ден

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.