Следва

Huawei P30 Pro част от професионалния сет за 5G предаването 'на живо' на първия концерт проведен върху плаващи понтони

Huawei P30 Pro стана "Смартфон на годината" в класацията на EISA

Брандът печели престижната награда за втора поредна година!

All About Life преди 4 години

Huawei P30 Pro получи поредно международно признание - наградата за Най-добър смартфон на тазгодишните награди на EISA (Expert Image and Sound Association). Huawei печели наградата в тази категория за втора поредна година, като флагманският смартфон на бранда отново е оставил чудесни впечатления у оценяващата комисия, съставена от представители на 55 от най-авторитетните технологични медии в света.



EISA нарече възможностите на P30 Pro за снимане при ниска осветеност "най-добрите, на които един смартфон е способен в момента". Комисията оцени и ултра широкоъгълния обектив, портретния режим и перископичния 5-кратен телефото обектив, заявявайки, че "те превъзхождат всичките си конкуренти".

"За нас е голяма чест да получим още една награда от EISA, както и ново голямо признание за P30 Pro. С всяко свое устройство Huawei се стреми да поставя все по-високи стандарти в мобилната фотография и да предлага на потребителите най-новите технологии в тази област, като по този начин продължаваме да увеличаваме възможностите на камерите, с които смартфоните разполагат"
сподели Ли Чангжу, вицепрезидент на отдел Handset Business в Huawei Consumer Business Group. EISA също така препоръча Huawei P30 Pro на всички, чиято страст е фотографията, тъй като според асоциацията флагманът на Huawei е олицетворение на още един значим етап в развитието на мобилната фотография.



Huawei P30 Pro действително издига мобилната фотография на изцяло ново ниво с помощта на своя иновативен SuperSPectrum сензор, оптичният SuperZoom обектив, новата Time of Flight (ToF) камера на Huawei и усъвършенстваният оптичен AI стабилизатор на изображението.
Невижданата досега система от камери на Leica включва 40MP основна камера, 20МР ултра широкоъгълна камера, 8МР телефото камера, както и иновативната ToF камера на Huawei и 32МР предна камера. Новият перископичен телефото обектив позволява по-голямо увеличение на образа без това да влияе на качеството на снимката. В допълнение на това основната 40МР камера предлага чудесна наситеност на цветовете, а освен това P30 Pro предлага още OIS и AIS стабилизатори, а SuperZoom обективът грабва вниманието със своя 5-кратен оптичен, 10-кратен хибриден и 50-кратен дигитален zoom с висока резолюция и ясно изобразяване на детайлите.

Елегантният 3D корпус с двойно извито стъкло и 6,47-инчовият OLED Dewdrop дисплей са устойчиви на вода и прах, а процесорът Kirin 980 е първият в света 7-нанометрова мобилна чипова система. Huawei P30 Pro също така разполага с 4200 mAh батерия, способна да издържи до 2 дни без зареждане при нормална употреба.

Членовете на комисията на EISA включват авторитетни медии от всички сфери на технологичната индустрия от над 30 държави, като всеки от членовете допринася със своята експертиза при оценяването в шестте категории на EISA – фотография, мобилни устройства, Hi-Fi, домашна аудиотехника, домашна видеотехника и автомобилни устройства. Всяка година членовете на EISA номинират набор от устройства, които според тях са достойни да се борят за наградата във всяка от шестте категории. След това номинациите биват представени и разгледани на специална среща на EISA, където членовете на комисията проучват детайлно всяко от номинираните устройства, преди да се премине към окончателното гласуване.
Наградата ще бъде официално връчена на Huawei на EISA Awards Ceremony, която ще се проведе по време на тазгодишното изложение на IFA на 6 септември в Берлин.

More All About Life

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 7 часа

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 7 часа

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.