Следва

Eмили Ратайковски с есе за феминизма: "Дали ще се бръсна под мишниците е моя работа"

Editor's Choice: Новият каталог на IKEA - лист по лист

"... и разлиствам лист по лист"

All About Life преди 4 години

Каталогът на IKEA за 2020-та, съсредоточаващ се върху пълноценните сън и почивка, отлежава в Редакцията достатъчно дълго (от петък насам), че вече ясно да сме осъзнали, че не си харесваме леглото, матрака, подматрачната рамка, завивките, огледалото в банята, донякъде и гардероба, възглавниците особено, а и имаме нужда от нови свещи.

Така действат 282-те страници, посветени на здравословния сън и най-добрите условия, в които да го осъществяваме - не приспивателно, а вдъхновяващо - за нови реорганизационни интериорни подвизи!

Не можем да се похвалим със същия опит, усет и знания като Лидия Манолова, но затова пък се вслушваме внимателно в нещата, които ни съветва, предлага и обрисува ТУК.


Сладки приказки за интериори с Лидия Манолова

"Добрата глобална идея е в осъзнаването на дома като място, в което постигаме ново усещане за баланс и креативност. Интериорът в този смисъл е израз на личното ни усещане за комфорт и wellbeing, не шоурум" - все нейни думи, служещи за абсолютно кредо, избирайки с какво-що ново бихме искали да се сдобием.

Да предупредим: очите ни плъзват по перфектно координираните интериори от страниците и буквално сме като невидели - искаме всичко, представяме си някакви мечтани гледки, палим свещи, готови сме да пазаруваме!

Нащракахме каквото ни хвана окото - тоест, каквото би хванало окото на млади момичета, на които тепърва им предстои да обзавеждат първи собствен дом, така че вероятността да сме попрекалили не е никак малка:

Преди да сме забравили - тези мрежести торби, актуални още от миналата година, излизат най-изгодно в IKEA, тъй че ви саветваме да се запасите - две за 10 лева.

Преосмисляме изцяло значението на възглавницата за сън.

Присъствието на "френско" в описанието е достатъчна причина да го изберем. 

Домакинската посуда е просто за престиж, но пък приборите за хранене винаги влизат в употреба.

Не знаем какво точно е това кресло, но изглежда като най-удобното нещо на света. EVER. И изглежда сякаш можеш да живееш в него, което ни се струва абсолютно достатъчно, за да го поискаме.

Не знаем нищо за спецификата на душовете, но този е хубавичък.

Чуден!

Тези свещи са продукт от първа необходимост, независимо в кой каталог ги гледаме.

More All About Life

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 17 часа

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 18 часа

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.