"Преди някоя жена да ходи пред телевизора, трябва да си прави фъш-фъш, обем да си прави", Бойко Борисов за силата на женските прически

Борисов се подстригва сам. Понякога му се помага за врата.


Мая Манолова

По повод катастрофата на Мая Манолова, случила се, както стана ясно, на път за фризьорския салон, Б.Б. захваща темата за кметските избори отдалеч - през фризурата.

На всеослушание премиерът изрази възгледите си относно женските и мъжките прически и как едва ли не държавата ни на тях се крепи. "За съжаление, прическата ми е толкова елементарна, само трябва някой да ми помогне за врата", говори от личен опит Борисов. За да е категорично, че няма лъжа, и няма измама, лидерът предложи и да демонстрира.


Бойко Борисов

Изказването от вчерашната пресконференция продължава в духовито-шеговития, но същевременно режещ и поучителен стил на Борисов: "Преди години в Народното събрание на Менда (Стоянова) й казах на среща на четири очи да отиде (в една от телевизиите) да обясни нещо за бюджета. "Няма да ида!" - каза тя. "Как няма да идеш?! Ще идеш или ще си идеш за Пловдив!" И тя стана и си замина. Следобед ми се обаждат Фандъкова, Лилито Павлова, Цвета - 6-7- от жените на ГЕРБ, които се ползват с авторитет пред мене. Аз очаквам, че може да ме закачат за Менда и ще ги изпъдя и тях. Сядаме, ама те хитри. "Г-н Борисов, за вас много ли е важно да играете футбол?" - "Много е важно, защото така си изкарвам стреса". - "А че докторите казват, че имате 4 операции на коляното важно ли е да се съобразите". "Важно е, ама пак играя". Е, същото било и с прическата на жената, на Менда й била мазна косата. До ден днешен знам, че преди някоя жена да ходи пред телевизора трябва да си прави фъш-фъш, обем да си прави." Добавя още, че "няма по-нормално от това да отидеш на фризьор. Това е уважение и към себе си и към другите хора."


Менда Стоянова

Малко са мъжете, които разбират същината на женските нужди...

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.