Следва

Стилно парти в София ознаменува премиерата на "Имението Даунтън"

Обичта на известните: Майли Сайръс и Катето

Който смята, че не си отиват тези двете, да не чете този материал. 

Celebrities преди 4 години

Защото това е една от най-хармоничните звездни двойки, които напоследък сме засичали, а те не са една и две:

La-La-Ева Мендес и Райън Гослинг

Салма и Франсоа - винаги двама, винаги

Новак и Йелена Джокович в Марбея

Майли Сайръс, 26, и Кейтлин Картър, 31, са очарователни, докато се наслаждават на привечерната си разходка из Голямата ябълка.

Вечерта е вторнишка, папараците дебнат осторожно и хоп, момичетата, в total black аутфити, изскачат на пусия, хванати влюбено за ръце.

Двете жени носят съответно:

- Картър - кожена пола, топ, сако, сандали;

- изпълнителката на Mother's Daughter - къс топ, панталони, обувки на ток, едри бижута на шията, забележителни очила. И, по примера на любимата Кейтлин, между другото бивша съпруга на Броуди Дженър, съответно син на Кейтлин Дженър, носи обемно сако върху всичкото.

"Неразделни са. Дори когато са в компанията на приятели, Майли и Кейтлин са като остров, все едно пребивават в свой собствен свят, в който не се допускат външни. Изобщо не ги интересува какво става наоколо", разказва един от гостите в ресторанта в Манхатън, където звездите вечерят въпросната вечер.

Иначе, предвид бравурното протичане на Седмицата на модата в Ню Йорк с десетки едновременни ревюта, установихме, че вчера Сайръс е уважила с присъствието си ревюто на Том Форд, а избраницата й - това на Джонатан Симкай /двете мероприятия се проведоха в приблизително еднакъв час/. Близки до двете жени твърдят, че, въпреки съвсем скорошните раздели на двете с мъжете им, те вече живеят заедно.


"В хетеро брак съм, но продължавам да съм сексуално привлечена от жени", Майли Сайръс за брака с Лиъм


Припомняме, че Майли Сайръс и Лиъм Хемсуърт се разведоха на 21 август. Според The Blast, актьорът, наел за случая известния холивудски бракоразводен адвокат Лора Васер, в графата "причина за развода" е написал "непреодолими разногласия". Двойката е подписала брачен договор преди официалното регистриране на отношенията, така че няма да следват никакви имуществени или финансови проблеми.

Няколко седмици преди това Картър и Дженър обявиха решението си да се разделят само 14 месеца след сватбата /много източници твърдят, че те дори не са имали официален брак/.

"При Майли всичко е перфектно. Тя продължава напред. Изглежда при това, че не съжалява за нищо. Обожава да прекарва времето си с Кейтлин", добавят запознати с нагласите на изпълнителката.

Двойката вече успя да прекара заедно отпуската си в Италия, това беше в началото на лятото и именно в този момент двете демонстрираха чувствата си с целувка на яхта, останала в историята. Неотдавна заедно отпразнуваха 31-ия рожден ден на Картър, ден, от който риалити звездата публикува няколко черно-бели снимки със Сайръс като сторита в Instagram.

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 1 ден

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.