Следва

360-градусовият сексапил на Mugler

Урок по nonchalance от Chloé

ПРОЛЕТ/ЛЯТО 2020

Runway преди 4 години

Опитахме да я харесаме, не успяхме. Поне не всичко.

Въпреки че цялостното усещане от показаната в рамките на Седмицата на модата в Париж нова пролетно-лятно колекция на френския бранд Chloé е за лекота, показаното в своята цялост ни накара да поставим гриф "строго непожелано" на импровизирания в главите ни файл за модата на следващото лято.


Fashion Starter: Стопроцентовото попадение Наташа Рамзи-Леви


В новата "топла" колекция, подготвена под ръководството на шеф-дизайнера Наташа Рамзи-Леви, за която писахме подробно ТУК в рубриката ни Fashion Starter, темата е изяществото на женското тяло. То е показано наистина със стремеж към обхващане на цялата му нежност и прелест, като се разчита на играта на дължините и редуването на отворено-затворено по силуетите, а на някои трикотажни топове се четат иначе достойните надписи By the Grace of our bodies и Handle with Grace.

Извън това, ясно е, че дизайнерът продължава да изследва и надгражда под собственото си авторство стилистиката от края на 70-те години, с всичките им пастели, блузи с буфан ръкави, външни джобове, декоративни елементи като подаваща се изпод шортите подплата, рюшове около шията и солей, както и доста деним.

More Runway

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: простата гениалност на Miu Miu

Runway преди 3 седмици

Не знаем как, но Miuccia Prada не спира да ни учудва, впечатлява и вдъхновява с желанието си да разглоби всяка колекция и всеки тоалет, независимо дали в Prada или Miu Miu, на неговите зъбчета и компоненти.