Следва

Нитра и Кокимото поставят "нов световен ред" в галерия INTRO

Марго Роби и Юън Макгрегър в първи трейлър към "Хищни птици (и фантастичната еманципация на Харли Куин)"

Welcome back, Harley Quinn!

Movies & TV преди 4 години

От Warner Bros. най-сетне представят първи официален трейлър към "Хищни птици" (Birds of Prey and the Fantabulous Emancipation of one Harley Quinn), интересът към който вече е огромен. 29-годишната Марго Роби, след кратка Шарън Тейт-пауза, се завръща на екран като Харли Киун, в ролята на която последно я гледахме в "Отряд самоубийци" от 2016-та.


Марго Роби за Куентин Тарантино, брака и въпроса, който мрази да й задават


Създателите на лентата държат всички ни в напрежение, като не издават нито подробност от сюжета на филма, което обаче не пречи целият свят да тръпне в очакване на излизането му. В Birds of Prey Харли Куин събира екип, с който да се изправи срещу злодея Черната маска - в ролята влиза Юън Макгрегър. Бандата на Харли (Марго) включва Черното канарче (Джърни Смолет-Бел), Huntress (Мери Елизабет Уинстед), Касандра Кейн (Ела Джей Баско) и Рене Монтой (Роси Перес).


Кой как избра да се рекламира: Acne Studios и сладката малка щерка на Юън Макгрегър


Отвъд Океана се носят слухове, че историята на Харли Куин няма да приключи с края на "Хищни птици" - по непотвърдени данни се работи по кинопроект "Жорека срещу Харли Куин" (Joker/Harley Quinn), която отново събира Джаред Лето и Роби на екран.

Световната премиера на филма е планирана за 5-ти февруари 2020г., а българската за два дни по-късно - 7-ми февруари.

Стигаме и до трейлъра:

More Movies & TV