#UNSMOKE your world for the Classics: Рубен Лазарев

#UNSMOKE your world for the Classics: Рубен Лазарев

Провокирани от глобалната инициатива #Unsmoke Your World на Филип Морис Интернешънъл – един амбициозен призив за промяна към бъдеще без дим, разговаряме с няколко лидери в областта на изкуството, архитектурата, дизайна и други сфери, които ни вдъхновяват и правят живота ни по-красив.

#Unsmoke Your World е инициатива, създадена от хората и за хората, един диалог за промяна към по-добро, за свят без тютюнев дим.#Unsmoke е и метафора за освобождаване на съзнанието ни от предразсъдъците или "Unsmoke Your Mind". Тази промяна обхваща всички – пушачи и непушачи, които могат да премахнат дима около себе си, за да изградят заедно бъдеще без дим.


"Прогресът е невъзможен без промяна. Тези, които не могат да променят мислите си, не могат да променят нищо." Джордж Бърнард Шоу


Мисълта на Шоу ни води през една пряка от офиса на Редакцията и ни среща челно с Рубен Лазарев, eдин "винтидж джентълмен" от най-чиста проба, с неповторимо отношение към света, с визия за желаните промени в него и собствена интерпретация на класиката. Която толкова му отива, че все едно класиката и Той са едно.

Рубен е един от двигателите на "Елефант" /Elephant Bookstore/ - мястото в София, на "Шишман" 31, познато като "Английската книжарница" и "най-добрият gift shop в страната в този момент".

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.