Следва

Възход за любимата на Роналдо, отново стана рекламно лице

Huawei и невероятната Ивет Лалова представят Watch GT 2

Най-бързата българка Ивет Лалова и модерната фитнес верига Next Level Fitness Club бяха домакини на българската премиера на новия смарт часовник Huawei Watch GT 2.

All About Life преди 4 години

Залата Sport Box събра на едно място посланици на марката, журналисти, спортисти и любители на новите технологии и здравословния начин на живот.

Huawei Watch GT 2 е базиран на първия специализиран за носими устройства чипсет на компанията - Kirin A1, на който са базирани и премиум Bluetooth слушалките FreeBuds 3, също демонстрирани на събитието. Двата продукта са представители на т. нар. "1+8+N" стратегия на компанията, описваща "Internet of Everything" екосистемата от гледна точка на крайния потребител.

Чипсетът Kirin A1 позволява много ниска консумация на енергия и ненадминат живот на батерията, при цялостна производителност и функции от ново поколение спрямо предишния модел Huawei Watch GT, радващ се на голяма популярност на нашия пазар.


Новият Huawei Watch GT 2 предоставя функции за мониторинг на 15 спортa - от бягане и колоездене, до плуване, гребане, крос тренажор, планинско катерене и триатлон. Освен това разполага с вградена памет, в която можете да заредите около 500 песни, и възможност за възпроизвеждане на висококачествен звук директно към Bluetooth слушалки, без нужда от смартфон около вас, когато тренирате.

За първи път у нас ще бъде налична и дамска (42mm диаметър) версия, с изключително тънък и елегантен дизайн. Мъжката (46mm) от своя страна позволява и Bluetooth обаждания. Watch GT 2 е първото носимо устройство на Huawei, което има "all-in-one" стъклен 3D екран, формиращ по-широк дисплей.

Ивет Лалова сподели по време на събитието, че е любител на смарт технологиите. Спортната шампионка, която ползва флагман смартфона Huawei P30 Pro още от представянето му в началото на годината, ентусиазирано сподели, че смарт часовникът Watch GT 2 и безжичните слушалки FreeBuds 3 ще са перфектната комбинация по време на усилените й подготовки за Олимпиадата в Токио през лятото на 2020 година.

Талантливата българка беше отправила редица предизвикателства към посланици на марката, журналисти и фитнес инструкторите от Next Level Fitness Club, които преди събитието имаха 2 седмици да тестват часовника и да споделят впечатленията си от него.



Крис Захариев описа своите 2 седмици, в които е бил "изгубен нарочно" в серия от места и ситуации, звучащи като поне 2 месеца, а фитнес инструкторът Александър Кирилов от Next Level Fitness Club сподели, че Huawei Watch GT 2 е смарт часовникът, който отчита най-точно пулса при тренировки, на база на тестовете му с него самия и негови клиенти. Той наблегна специално и на бързото му зареждане и на функционалността за следене и анализ на съня, защото качественият сън е важен както за нормализиране на нивата на стрес, също следени от часовника, така и за чисто физическото възстановяване и изграждане на мечтаното тяло.

За финал, Huawei и Ивет Лалова анонсираха следващото събитие "Тренирай с Ивет Лалова и Huawei Watch GT 2". На 30 октомври от 14 до 16 часа, залата на Next Level Fitness Club в Park Center ще бъде отворена за всички фенове на Ивет Лалова и Huawei, с които тя в свободна форма ще споделя своите съвети за добра форма на духа и тялото. Следете събитието във Facebook за повече информация.


Продажбите на 46mm версия започват от понеделник на препоръчителна цена от 479 лева. Дамската, 42мм, версия се очаква малко по-късно на нашия пазар.

More All About Life