Прясно разговорихме за вас: Диана - до Джорджия и назад

Прясно разговорихме за вас: Диана - до Джорджия и назад

Beauty: Connecting peopleДиана е младо, фино и красиво 18-годишно момиче, зодия Стрелец. В Редакцията я води една особено желана палитра на Anastasia Beverly Hills, която, подобно на Александра и Веселина, си спечели от Инстаграм игра. Косата й е сплетена на рибена кост, а ноктите й са в синьо - дребните неща, които оставят такова впечатление, че вечер се прибираме вкъщи и си сплитаме плитки - както ни ги правеше баба. Ако беше дошла в понеделник например, със сигурност щеше да е част от Beauty Екстаза ни. Какво? Пропуснали сте го? Ето, припомняме.

Диана, мейкъп ентусиаст по душа, се връща от Щатите в България съвсем наскоро и крои планове от догодина да се обучава в Художествената академия с профил Книга и печатна графика.

Бърз разбор на аутфита: очилата са от Амстердам, чантата Reserved, палтото от Bershka, джинсите са с етикет Zara, блузата също, а кецовете - Adidas.

Слагаме заглавие на разговора си "До Джорджия и назад", ще разберете защо в редовете по-долу:

View Sofia: С какво се занимаваш, Диана?
Диана:
Все още с нищо, наскоро завърших в Америка. В X клас се преместих в Джорджия с родителите си, но тук се чувствам у дома си и се радвам, че се върнахме. Преди да замина за Щатите, учех в Приложното училище. Изкуството е моето нещо, догодина ще кандидатствам в НХА.

V.S.: Успех! Какво ще запишеш?

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.