Следва

Тина Кунаки - секси мама в черно-бяло

Животът след 45: тази сръбска баба

Днес ни върви на сватби.

Celebrities преди 4 години

Известна сръбска блогърка, Жаклина Беридо Пизано се омъжи през уикенда за приятеля си Себастиан в Сицилия и общо взето взриви съседна Сърбия.

Дамата е супер шармантна, факт, на точно 50 е, и нарича себе си "баба, която обича модата".

Както подобава в такива случаи, сватбените тържества са продължили три дни, а Жаклина е сменила четири рокли, сред които най-важната, невестината премяна, е от украинския бранд Feya Bridal.

Проследяваме в кадри как се случват чудесата в тоя живот, като междувременно добавяме, че Жаклина има 560 000 последователи в Инстаграм, майка и баба е, целият си съзнателен живот посвещава на мечтата си да стане модна икона, като никога не е работила в индустрията - нито като модел, нито като дизайнер.

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 1 ден

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 1 ден

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.