Следва

Димитър Маринов стартира Академия за актьори в НДК

Новия HUAWEI nova 5T: Пет камери с изкуствен интелект и вече на българския пазар!

HUAWEI nova 5T е перфектният смартфон за всякакви фотографски и видео сценарии и осигурява невероятно гейминг изживяване, a всичко това се поддържа от дългия живот на батерията

All About Life преди 4 години

Huawei обяви начало на продажбите на новия смартфон HUAWEI nova 5T, създаден за достъпно първокласно изживяване на потребителите. HUAWEI nova 5T е идеален за тези, които търсят и показват усет към естетиката в личния си стил и в социалните мрежи. Смартфонът впечатлява със своя модерен и футуристичен дизайн и със своята 32MP селфи камера.


HUAWEI nova 5T е основен дигитален партньор в дигиталната епоха , авангарден, модерен и предефиниращ границите на стил и функционалност. Благодарение на алгоритъма AI HDR +, любителите на мобилната фотография могат да създават невероятни портретни снимки - дори в тъмното!


В сърцето му е премиум процесорът Kirin 980 AI, подкрепян от 6GB RAM и 128GB пространство за съхранение. Мощната платформа се управлява от EMUI 9.1, базиран на Android 9.

Технологията за 22.5W зареждане HUAWEI SuperCharge отговаря за традиционното за марката бързо зареждане, а водещият в сектора графичен процесор GPU Turbo 3.0 спомага за ускоряване на графичната обработка и и намаляване на латентността за невероятно гейминг изживяване.



Лонгруи Циу, генерален директор на Huawei Consumer Business Group в България, споделя: "HUAWEI nova 5T е перфектният партньор за потребителите, които искат да споделят най-доброто от себе си, искат да покажат живота си в социалните медии или искат да се насладят на гейминг в движение. HUAWEI nova 5T отново вдига летвата със своите модерни пет AI камери и изискан ергономичен дизайн."


Страхотен телефон за любителите на модата


Huawei продължава да достига нови висоти в сферата на дизайна на мобилни устройства с HUAWEI nova 5T. Повърхността да смарфона осигурява уникална текстура и подчертава контрастите, създавайки многопластов 3D ефект. С изискан огледален ефект, смартфонът има футуристичен холографски почерк, а пурпурният "Midsummer Purple" вариант идва и подписан с марката nova като десенирана текстура върху елегантен виолетов стъклен панел, който пречупва светлината, за да произведе блестящи вълни с контрастен цвят и сянка.

Другите налични цветове са черно и неустоимото синьо "Crush Blue". HUAWEI nova 5T има 6.26-инчов HUAWEI Punch FullView дисплей и тежи само 174 грама благодарение на своя тънък корпус с дебелина само 7,87 мм.

Пет камери с изкуствен интелект

В епоха, когато запечатването на перфектения кадър за социалните медии е изключително важно, HUAWEI nova 5T предоставя най-добрите инструменти за това. Потребителите на HUAWEI nova 5T ще се възползват от първокласни мобилни фото и видео камери, които разполагат с изкуствен интелект и могат да заснемат невероятни кадри.

Смарфоните на Huawei са признати за лидери в мобилната фотография и новата серия nova не е изключение. Това се отнася с особена сила за селфи камерите. 32-мегапикселовата предна камера на HUAWEI nova 5T заснема детайлни селфита с несравнима острота, запечатвайки включително най-фините кичури коса.

HUAWEI nova 5T е снабден с четири задни AI камери, които поддържат висока разделителна способност и ултра широкоъгълна, макро и дълбочинна фотография. Смарфонът е в състояние да улови богати на цветове и ясни изображения в рамките на един кадър във всички ситуации – безкрайни природни пейзажи до близки снимки.



Освен това HUAWEI nova 5T комбинира интелигентна семантична сегментация на изображенията и технология за оптимизация, с 48MP HD обектив, 16MP широкоъгълен обектив, 2MP макро обектив и 2MP боке обектив. Това позволява създаването на детайлни снимки с балансирана експозиция дори при ограничена светлина.

Технологиите за фотография с изкуствен интелект като AI стабилизиране на изображението (AIS), автоматично заключване на експозицията (AEL) и автоматично заключване на фокуса (AFL) се комбинират, за да се гарантира, че изображенията са детайлни и с достатъчна острота. Потребителите на HUAWEI nova 5T също ще се възползват от мощна система за автоматично редактиране на видео.

HUAWEI nova 5T се захранва от операционната система EMUI 9.1, която осигурява потапящо изживяване със значителни подобрения в производителността и скоростта на системата. В допълнение, собствената разширена файлова система (EROFS) на Huawei увеличава средната скорост на четене с 20%. Освен това системата спомага за спестяването на системно пространство за съхранение, а файловете могат да се записват и като “read only” за повишена сигурност.


Новият смарфон HUAWEI nova 5T вече е достъпен на българския пазар на препоръчителна  цена при свободна продажба от 799 лева във веригите Технополис и Техноамркет, в партньорската мрежа на дистрибутора Polycomp, и с атрактивни абонаментни планове и от трите мобилни оператора – A1, Теленор и Vivacom Теленор.

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 5 дни

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 4 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 4 дни

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.