Следва

Ричард Гиър ще става трети-път-татко на 70!

Обичта на известните: Киану Рийвс и новата му любима

Какво трябва да знаем за Александра Грант?

Celebrities преди 4 години

Нова светска двойка дебютира на гала вечерята LACMA Art + Film в Лос Анджелис - съвсем out of the blue 55-годишният Киану Рийвс представи на света своя +1 не само по светските събития, ами и в живота. Любимата му е 46-годишната художничка Александра Грант.

Влюбените се държат за ръце и позират за фотографските обективи. Киану, чийто личен живот има трагичен характер (неуспешната бременност на приятелката му преди 20 години и трагичната й смърт в автомобилна катастрофа), изглежда много по-щастлив, отколкото скоро сме го виждали.

Рийвс и Грант се познават отдавна: през 2011-та двамата работят заедно по книгата на Киану Ode to Happiness, а през 2016-та над другата му книга - Shadwos. По-назад в светските хроники има сведения за други техни общи появи, но отношенията им тогава имат статут на "само приятели".

Като двойка, Киану и Александра пишат любовната си история вече няколко месеца, но и към момента не разполагаме с други конкретни сведения и веществени доказателства по темата, освен тази шепа кадри от миналата седмица.

Ето каква трябва да знаем за Александра Грант:

1. Родена е в щата Охайо през 1973г.
2. Голяма част от детството й преминава в Мексико, Испания и Франция.
3. Завършила е Калифорнийския колеж по изкуства в Сан Франциско, където се дипломира като магистър по Живопис.
4. През 2008-а година Грант започва проекта grantLOVE, насочен към независимите организации, занимаващи се с изкуство.
5. Творби на Грант са представяни в много изложбени зали по цял свят, включително Музея на изкуствата в L.A., галерия Gradiva в Париж и галерия The Harris Lieberman в Ню Йорк.
6. През 2015-а художничката заснела документален филм, Taking Lena Home.
7. През 2017-а, съвместно с Киану Рийвс, основава издателската компания X Artists' Books.
8. Личният й живот е една голяма загадка.

Засега толкова. Съдейки по досието на актьора, не таим особено големи надежди, че ще узнаем много повече за любимата му от изложеното по-горе. Затова пък истински се радваме, че две души са се свързали по толкова красив начин и изглеждат истински щастливи.

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 15 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.