Следва

Ода за Париж в бутилка: парфюмите на Еди Слиман за Celine

Празнична бюти екстраваганца от MAC

Let it sparkle

Face преди 4 години

С настъпването на месец ноември отбелязваме и неофициалния старт на празничния сезон, който побира в себе си не само редовните парти събития, но и още невероятно красивите бюти колекции, с които любимите брандове ни сюрпризират всяка година по това време.

Вниманието днес е изцяло приковано върху лимитираната празнична колекция на MAC с името Starring You и най-красивите тонове и металически отблясъци, на които по-добрият макиаж е способен. Колекцията съдържа всичко необходимо за тържествен, цветен и много изразителен грим, съобразен с персоналния прочит, който е закодиран като послание в концепцията. Изключителната селекция от цветове и текстури за лице, очи и устни е така подбрана, че да провокира към експеримент нашите бюти умения, да ни окуражи да отпразнуваме себе си, докато, разбира се, не пропускаме и да се забавляваме в целия този процес на разкрасяване.

 

Богатият асортимент от сенки за очи, блестящи пудри, хайлайтери, червила и гланцове намираме в бюти пространствата на MAC в Paradise Center, The Mall и Mall of Sofia.

More Face