Следва

Кои са зодиите, които изневеряват повече (и с кого)

Дневен ХОРОСКОП - 11.11.2019

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП

Astro преди 4 години

Още в понеделник сутрин вече се усеща, че предстои седмица, в която волята и духът ви за справяне с трудни ситуации ще бъдат ключов елемент. Повече внимание ще изискват взаимоотношенията с по-млади хора, които ще се опитат, чрез манипулация или хитруване, да постигнат желание, което тълкуват като шанса на живота си. По-добре е да не правите планове за понеделник или поне не важни за вашите лични или професионални въпроси. Ще се наложи да изчакате, да се приспособите, да направите компромиси. Колкото по-настойчиви или агресивни сте в дадената ситуация, с толкова повече последствия ще трябва да се борите през следващите шест дни.

Овен, Лъв и Стрелец: действията или решенията ви ще бъдат повлияни от думите или желанията на важна за вас женска фигура. Имате предостатъчно работа и ангажименти, за да си позволявате да пропилявате времето си за различни маловажни неща. Ще проведете важни разговори или ще получите важни съобщения – не ги подценявайте.

Телец, Дева и Козирог: ще започнете седмицата с търсене на решение на стари или наскоро появили се усложнения и проблеми. Този ден ще има голямо значение за живота ви и в никакъв случай не бива да пренебрегвате събитията, които ще преживеете днес. Потърсете тяхното значение или влияние върху бъдещето ви.

Близнаци, Везни и Водолей: понеделник ще ви даде различни възможности за развитие на финансовите дела, които със сигурност могат да имат благоприятно развитие за вас, но това не трябва да ви прави прекалено уверени и впоследствие нехайни. Изненадите дебнат от всеки ъгъл. Бъдете внимателни, разумни и практични в действията си. Разговорите с жени в някаква степен ще дефинират плановете ви до края на седмицата.

Рак, Скорпион и Риби: повечето от вас ще започнат седмицата с напрежение, раздразнение и свръхчувствителност към думите и действията на хората от ежедневието ви. Твърде вероятно е да се наложи да се справите с различни сложни, деликатни или неприятни ситуации. Конфликт с роднина, роден под знака на Овен, Лъв или Стрелец, подсказва, че поведението ви може да излезе извън контрол и оттам да следват неприятни последици. Не избухвайте, запазете спокойствие и действайте разумно - за ваше добро е.

More Astro