Следва

Sofia Street Style: Cosmic Girl

Кой как избра да се рекламира: Джоан Колинс е Дядо Коледа за Valentino

ho-ho-ho

All fashion преди 4 години

Тиха коледна нощ - чува се само докосването на кристалните чаши, огънят в бумтящата камина и по някоя и друга топла усмивка на мил човек. Вятърът свири, снежинките танцуват, а някой почуква на вратата. Появява се Тя, в цялата си прелест, с дантелено творение в червено, диадема и много блясък... Появява се Джоан Колинс с празнично настроение и безброй Valentino подаръци.

Това е само началото на новата коледна кампания на италианската модна марка. И докато Versace насочва вниманието си към драмата и теленовелското поведение, а от Burberry на многообразието и любовта, в случая на Valentino, брандът залага на семейните отношения, коледната магия и многото любов, разпръсната из целия дом. Главната роля в кампанията е отредена на емблематичната Джоан Колинс, обогатяваща цялото със своя гламурозен, елегантен и аристократичен стил.

'Tis The Season с Valentino!

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 1 ден

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 2 дни

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.