Следва

heart-shaped-love

Неща - Колекция Есен/Зима 2019 на Dreadpen

Всички неща, които правят живота ти твой

Runway преди 4 години

Dreadpen® е независим бранд за улична мода от Македония, основан от Давид Ристевски през 2012. Инспирира се от хип-хоп културата като цяло и в частност графитите и уличното изкуство.

Със сериозен опит в графичния дизайн и илюстрацията, Dreadpen не е просто марка, а идея, проект, който непрекъснато се развива, еволюира и актуализира. С уникален дизайн, високо качество и креативност, Dreadpen гради култура, стабилизира статуса си в творческия път и придава свежест на живота. Продуктите са лимитирани и ръчно изработени в един малък гараж.

Колекцията "Неща" съчетава ърбан облекло с топли есенно-зимни тонове и ги поднася чрез уникални, готини, нови и различни модели.

На премиерата на 7-ми декември в бар Switch, ще са представени класически ризи от внимателно подбрани платове, нови Dreadpen качулки, зимни шапки и стикери. Ще е добър ивент, пълен с готини хора. DJ Not Eazy и DJ Drama (Zad Agolot) ще се погрижат за партито и ще ви предразположат да искате повече.

Фотосесията за "Неща" е заснета от Аня Калин, моделите са Андрей Мишев, Боряна Йорданова и Ивона Шпунк.

7 Декември : 19:00ч : бар Switch.

More Runway

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: простата гениалност на Miu Miu

Runway преди 1 месец

Не знаем как, но Miuccia Prada не спира да ни учудва, впечатлява и вдъхновява с желанието си да разглоби всяка колекция и всеки тоалет, независимо дали в Prada или Miu Miu, на неговите зъбчета и компоненти.