Следва

BURGER KING® вече и в Paradise Center!

Красота на Нобеловите награди - принцесите София, Виктория и Мадлен, и кралица София

Миналата вечер в Стокхолм се проведе ежегодното връчване на Нобеловите награди, на които за своите научни изследвания и иновационни изобретения бяха отличени най-големите учени в различни области.

Celebrities преди 4 години



След връчването на наградите на лауреатите, в Стокхолмската концертна зала се състоя ежегодната гала-вечеря, организирана в чест на победителите, членовете на шведското кралско семейство и част от гостите на церемонията.


Принцеса София с лауреат астроном Дидие Кело

По традиция, домакини на мероприятието са кронпринцеса Виктория, принцесите София и Мадлен, както и съпругата на краля на Швеция - Силвия. Те имат честта да придружават лауреатите на премията, като ги въвеждат в залата под ръка.


Кронпринцеса Виктория с един от носителите на Нобелова награда


Принцеса Мадлен с един от носителите на Нобелова награда

Кралица Силвия
и принцесите носят великолепни вечерни тоалети, допълнени от скъпоценности от недостижим порядък на каратите, както приляга на представителки на семейство с подобен ранг.


Кралица Силвия с един от носителите на Нобелова награда

Кралицата, например, е избрала за вечерта бежова рокля с полупрозрачно деколте от Elie Saab Couture, а кронпринцеса Виктория - черно-бяла рокля с пищна долна част от шведския дизайнер Селам Фесахайе.


Кронпринцеса Виктория

Принцесите София и Мадлен във въпросната вечер отдават почит на ярките цветове: София е в изумрудено зелена дреха от шведската дизайнерка Емели Джанрел, а Мадлен — в розова рокля-бюстие, дело на Ангела Санчес.


Принцесa София


Принцесa София


Принцеса Мадлен
 

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 6 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.