Следва

От джобен до Huawei - ЕВОЛЮЦИЯТА на часовника

Дневен ХОРОСКОП - 19.11.2019

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП

Astro преди 4 години

Използвайте повече от своя житейски опит и ума си, когато се ангажирате с изпълняването на ежедневните си служебни задачи. Независимо как се развие денят, имайте вяра в това, което ви се дава - и доброто, и лошото. Меланхоличните настроения ще бъдат във ваш ущърб, особено ако започнете да обвинявате други хора за злободневните си проблеми и трудности. Човек, роден под знака на Козирог, Телец или Дева, може да окаже положително влияние върху делата ви. Не бързайте да се възползвате от паричните средства, които се очаква да получите или които са ви обещани. Отношенията със зодиакалните знаци Овен, Лъв или Стрелец ще претърпят голяма промяна.

Овен, Лъв и Стрелец: четвъртък ще бъде благоприятен ден за любовната ви връзка и въобще комуникацията с партньора ви. Би било добре да се вслушвате повече в съветите, които ви се дават, или да използвате житейските преживявания на близките си, за да се справите с настоящите си проблеми. Като цяло денят обещава благополучното изпълнение на планове и очакванията ви, стига да не загубите контрол над емоциите си и да съумеете да избегнете рисковите ситуации.

Телец, Дева и Козирог: четвъртък изисква да бъдете внимателни в действията и думите си. Избягвайте прибързани реакции или решения, без значение колко трудно може да бъде да контролирате емоциите си. Днес имате възможността да постигнете много, но само ако сте наясно с важността и сериозността на нещата, които трябва да направите, и не разхищавате чувства и време.

Близнаци, Везни и Водолей: днес ще бъдете обект на различни тревоги и страхове за бъдещето си, които ще трябва да разведрите възможно най-бързо. Здравето ви не е достатъчно стабилно, че да се затрупвате с негативни емоции от злободневието. Предстои да проведете важен разговор с представител на Близнаци, Водолей или Везни.

Рак, Скорпион и Риби: в четвъртък ще трябва да бъдете по-решителни в изпълнението на задачите си и решаването на финансовите проблеми. Преди всичко, не отлагайте тези неща, ако тяхното развитие зависи от вас. Приятелските ви връзки могат да претърпят изпитание, ако някой се опита да ви използва за свои лични цели, без да се съобразява с реалните желания или възможности.

More Astro