Следва

Уличният стил на звездите: Ким, лурексът и възтясната рокля

От джобен до Huawei - ЕВОЛЮЦИЯТА на часовника

Да живеем ефективно в технологичното пиршество...

All About Life преди 4 години

Историята на часовниците започва много отдавна, когато широката човешка популация едва има представа за времето и измерване на същото в движение. Идеята за преносим уред, показващ точността, се ражда през XV век в първоначалния си вид - кръгообразна форма, стъклена капачка, метална облицовка и верижка.Непрактичността на джобния часовник изисква по-сериозно отношение към удобството, като доста по-късно, през 1910-та, умните предлагат нов дизайн със същите функции. Новото откритие от рода на часовниците позволява осъзнаване за времето без ползване на ръцете, интерпретирано под все още актуалната му форма – часовник с каишки.С последното си откритие – часовник на китката, който се закопчава, бъдещите изобретения, освен че наблягат на външни интерпретациии в тази рамка, слагат любопитен фокус върху функцията и самата система, подобрявани през годините. Последното поколение на упоменатите часовници не само помага в ориентацията с времето, но предлага на притежателя безброй функции, ориентирани в различни посоки.

Сред най-ярките представители на т.н. поколение на смарт часовниците е Huawei Band 4 – гривна с младежки ърбън дизайн и ергономичен комфорт. Иноваторското създание на мултинационалната технологична компания Huawei, разполага с неподвластен на времето цветен тъчскрийн за зашеметяващо визуално изживяване и приятен интерфейс, позволяващ себеизразяване чрез персонализация в разнообразни стилове - спорт, анимация и хай-тех.

Друга съществено важна характеристика е 6-дневната активна функция на гривната в резултат на едно зареждане, по-лесно от когато и да било, благодарение на вградения USB вход, използващ се с обичайните USB зарядни устройства.

Освен примарната си функция като часовник, Huawei Band 4 интелигентно проследява сърдечния ритъм с прецизна точност, с помощта на професионалните оптични устройства, обработващи чипове и AI алгоритъм. Също така гривната осигурява умни напомняния чрез вибрации, ако сърдечният ритъм надвишава средните максимални стойности. В нощен режим, Huawei Band 4 следи ритъма на сърцето по време на сън, за да разпознае четирите фази на съня, едновременно анализирайки качеството му. Освен че идентифицира 6 вида проблеми със съня, джаджата дава предложения за наслада от по-добър такъв.

Перфектността на Huawei Band 4  се усеща доста непосрествено в зоната на комфорта по време на различни спортни дисциплини и тренировки, включително плуване, заради водоустойчивата му гениалност, като едновременно предлага девет режима за проследяване на активностите, предоставяйки подробни данни - пулс, честота на пулса, брой крачки, разстояние, скорост, калории.От друга страна пък, съвършенството на Huawei Band 4 може да бъде описано под формата на персонален асистент, като гривната непрекъснато уведомява за всяко съобщение или телефонни обаждания, както и с функциите Find My phone, Remote Shutter7, постижими само с докосване на пръста до китката. Привлекателен е фактът, че Huawei Band 4, освен в Amber Sunrise, пленява с красотата си и в нежен Sakura Pink и стилен Graphite Black нюанси.Ако модерното време изисква забързан живот, което е факт неоспорим, нека го живеем ефективно. С HUAWEI Band 4.

 

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: Денят на Земята е 22 април

All About Life преди 23 часа

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Tanqueray с нов продукт в България

All About Life преди 3 дни

Световноизвестната марка джин Tanqueray пуска нов продукт на българския пазар. Продуктът е изненада за мнозина, тъй като е безалкохолната алтернатива на Tanqueray London Dry и е създаден за безалкохолни коктейли със същия, неустоим вкус. Идеята на бранда е, че всеки може да се наслади на Tanqueray 0.0 без да прави компромис с вкуса.

Може ли чешмяната вода да съсипе кожата и косата ни

All About Life преди 1 седмица

В обществото битува схващането, че някои видове чешмяна вода могат да повлияят негативно на кожата и косата ни, но преди да навлезем в дълбочината на въпроса, нека първо се попитаме къде се корени проблемът.