Следва

#LastMinuteGiftIdeas от Elephant Bookstore: всичко Harry Potter

По-красивият Коледен подарък

Един любим цитат, който научихме от красивата Елена, гостувала на Редакцията ТУК и ТУК, гласи: "В Русия се казва, че скромността краси човека, когато няма други бижута."

Shopping преди 4 години

Усвояваме казаното до съвършенство и се запасяваме, празнично и подобаващо, с няколко на брой, по-точно шест, бижута от една от любимите ни колекции на още по-любимия австрийски бранд FREYWILLE.

Колекцията е посветена на Русия и носи името Passionate Russia - богатите контрасти, определящи културата на страната, нейните цветове, особености и сила я правят неповторим източник на вдъхновение, който бижутерите на FREYWILLE използват за отправна точка тук. Изключителната красота, музиката, балета и литературата са отправни точки на фините детайли, които четем при детайлен поглед върху отделните елементи. Подвластни на магията на Русия, правим богат подарък към себе си, за празниците и не само, а изборът ни се спира върху избраните шест:

Медальон 1 385лв.


Медальон 765лв.

Медальон 765лв.

Трите медальона, различни по форма и размер, носим заедно в различни дължини на синджирите, за да постигнем индивидуална за нас визия.


Пръстен 705лв.

Пръстен 770лв.

Пръстените пък са два, отново различни, но привличащи се като магнит - по един за всяка ръка или защо не и двата наведнъж?


Гривна 1 555лв.

Гривната нека е една единствена, но запомняща се.


Цялата колекция, както и всички останали, намираме в бутика на FREYWILLE в Paradise Center.

More Shopping