Следва

Директно от PR-а: Николета Лозанова трансформира Мирон от Фермата във VIP

Обичта на известните: Никол и новият й Гришо

thank u, next

Celebrities преди 4 години

41-годишната Никол Шерцингер категорично има тип (има се предвид тип мъже) - критерият не е ръст, цвят на косите или очите, а по-скоро поприще: важно е да са спортисти! След разтрогването на годежа с дългогодишния си партньор (2000-2004), вокалистът на 311 - Ник Хексъм, изпълнителката спря да дели музикалната сцена с половинките си; последва СЕДЕМГОДИШЕН и доста публичен романс с Луис Хамилтън, който се ползваше със запазено място в британските таблоидни издания.

Окончателният край на high-profile връзката им през февруари 2015-та направи място на любов, с която се гордееше цяла нация - Гришо & Никол!


На Никол й е супер без Гришо


Всяко чудо за три години обаче - и тяхното щастие не просъществува по-дълго, но България продължава да пази спомена за тази паметна връзка, а и Интернет завинаги ще съхранява купищата коментари, които предизвикваха общите снимки и появи на Гришо и Никол - повечето от които категорично неподходящи за този час на деня.

Месеци преди да сме теглили новогодишните късмети, за нов любовник в живота на Шерцингер вече се спекулираше, а певицата не е и от знаменитостите, които съумяват да запазят връзките си скрити от широката общественост - вероятно съвсем умишлено.

И ето - първа възможност за публична изява през 2020 и Никол и Том вече се показаха - красиви, влюбени, в черно и бяло - ПРЕКРАСНИ!



Том Еванс, 34, е ръгбист, като такъв с чудесно телосложение, в разцвета на силите си - с две думи: достоен заместник на Григор. Харесваме тази връзка и нямаме търпение да ги видим отново!

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 48 минути

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.