Следва

Double Trouble: Bottega за €750 vs. Public Desire за 40

We love: Джей Ло, Версаче - безконечна любовна афера

#iconic

All fashion преди 4 години

Четири месеца ни делят с ревюто Пролет/Лято 2020 на Донатела Версаче в Милано, което Джей Ло закри с реверанс към модната история, обличайки емблематичната зелена Versace рокля почти 20 години след дебюта й - да, същата, на която дължим началото на Google Images - и отново виждаме Лопес в любимата ни нейна роля: като главна муза на Донатела!

Дженифър Лопес се присъединява към Кендал Дженър в рекламната кампания на лейбъла за Пролетта и Лятото на 2020 (заснета от известното фотографско дуо Мерт и Маркъс), продължаваща темата за това как Интернет замъглява представите ни за реалността: между частното и общото, модата и технологията, суетата и любовта към себе си.

Красивите фотографии изобразяват Джен и Кендал - и двете набиращи имената си върху холограма на поле за търсене (не лъжете, и вие сте го правили!), което на свой ред се превръща в прожекция на резултата.

И двете, разбира се, носят модели в jungle принта на същата #iconic рокля, още черни вечерни рокли и аксесоари, характерно отрупани със златни V-та.

"Толкова съм горда, че платформата Google Images беше измислена, след като Дженифър облече тази рокля", казва Донатела Версаче в придружаващ кадрите прес рилийз. Мда, личи си!

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 11 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.