Следва

Назад във времето, но напред с модата - мъжкото Gucci

Мелания Тръмп с висок ток, дори на футболното игрище

Който е ходил с ток по трева, знае...

All fashion преди 4 години

Вчера, в рамките на университетския шампионат по американски футбол в Ню Орлиънс, се проведе мач между отборите на LSU Tigers и Clemson Tigers, а сред феновете, дошли да подкрепят любимците си или пък просто за зрелището, беше и американското първо семейство. Абстрахираме се от цялата световна Тръмп-драма и се съсредоточаваме върху височината на обувките на Мелания.


Миналото: Мелания Тръмп ученичка


Първата дама на САЩ избра визия в тъмен цвят, за да не изразява пристрастие към нито един от отборите. Но не се бъркайте, Мелания съвсем не изглежда невзрачно, макар и в тъмна цветова гама, напротив - госпожа Тръмп преподава урок по това как можем да изглеждаме впечатляващо и да оберем овациите, дори в по-мрачен оттенък, като удачно подберем материята на дрехата.


Double Trouble: палтото на Мелания или палтото на Параскева?


Мелания заложи на тъмносин лачен тренч - и не загуби! Осветен от хилядите прожектори, тренчът заблестя изумително и придаде нов блясък на образа й. Надолу от тренча виждаме само любимите черни велурени ботуши на първата лейди и искрено й съчувстваме за емоцията, която е изпитвала, ходейки с тези токове по тревата. Впечатляваш easy-chic стайлинг, #nailedit!

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 20 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.