Романтизмът в ежедневието на Valentino-мъжа

Пиерпаоло Пичоли разглежда значението на романтизма днес, особено за мъжете, които се развиват извън шаблоните за това как трябва да се чувства и изглежда един мъж, под музикалния съпровод на невероятната FKA Twigs.

Идеята да въведе романтизмът в мъжкото ежедневие подтиква Пиерпаоло Пичоли да погледне menswear-а от съвсем друга перспектива, надскачайки ограниченията за дамски финес, феминин излъчване или пък напълно женски прочит. Колекцията набляга на изисканата мъжка линия, като основен акцент е характерният тейлъринг, но с доза кутюр и едновременно с това обогатен със спортно присъствие под формата на капитонирани якета, суичъри и раници.

В духа на романтизма, Креативният насочва внимание и към тъмната страна на красивото, хващайки се за dark усещането, интерпретирано в неутрална гама на предимно черни, бели и бежови тонове. Допълнението в цялото идва с присъствието на деликатната украса под формата на лога, калиграфични релефи на английската дума за любов - Love, както и апликации на цветя с оранжеви, червени и лилави оттенъци.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.

Още от ViewSofia