Fake Кейт Мос, Наоми, Анджи и Майк Тайсън за Vetements

От Burberry през Calvin Klein до Dior - легендата Кейт Мос е овършала стотиции модни подиуми през годините, но никога не е ходила за Vetements. До днес. И все пак, не съвсем.

Провокативният бранд загуби емблематичния си основател Демна Гвасалия тази есен, след като Креативният директор на Balenciaga се отказа от поста си, но за този сезон от лейбъла привлякоха няколко достатъчно известни имена, които да "попълнят дупката". За представянето на колекцията си Есен/Зима 2020, презентирана по традиция между Парижката мъжка модна седмица и Кутюр уийка, Vetements избра модели, които на прима виста са мотамо Кейт Мос и Наоми Кебмъл - вероятно най-известните лица на модата днес, за да допълнят списъка от селебрити двойници на котешката пътечка.

Така че, всяка прилика с действително лице в галерията горе>>> не е случайна!

Lineup-ът на Vetements си има и Анджи, Snoop Dog и Майк Тайсън. И преди да сте си казали: "По-голяма глупост не можаха ли да измислят?!", нека погледнем от по-високо. Голям процент от това, което се прави в модата към момента е или "добре забравено старо", или копие на копие на друго копие. В този смисъл fake знаменитостите от подиума се връзват чудесно с концепцията, която е заложена в ДНК-то на Vetements : да осмива.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.

Още от ViewSofia