Кимбърли и тази тясна, тясна, тясна кожена пола

Кимбърли и тази тясна, тясна, тясна кожена пола

Кожената пола за Ким Кардашян дава нова дефиниция за тясна дреха

Чували ли сте онзи бабешки израз "от мода не мога да ходя"? Вероятно сте. Още по-вероятно е никога да не сте си представяли какво точно означава да не можеш да ходиш от мода. Ким Кардашян е тук, за да демонстрира.


Уличният стил на звездите: Ким, лурексът и възтясната рокля


Риалити звездата работи по документален филм (не за живота си - за него се грижи Джоан Сфар) за съдбата на американските затворници. Двучасовата лента ще покаже хората, озовали се в затвора за доста дълго време по един или друг начин и борбата им за справедливост. Без и за секунда да омаловажаваме ролята на Legally Brunette, в която Ким е влязла, изместваме фокуса върху поредната твърде-тясна-за-да-бъде-истинска дреха, в която обгърна бутиковите си форми.


На Ким не й отиват панталони - причините са пет


На излизане от известния светски спот, ресторант Nobu в Малибу, Ким дефилира за най-големите си фенове - папараците, в много тясна кожена пола с дължина до глезена, под която се подават велурени боти с остър връх, и която Кимбърли комбинира с каки пуловер от плюш, предполагаме - не, сигурни сме - по идея на съпруга си. Убедени сме също, че визията е all Yeezy, колкото сме убедени, че няма да е последната дядова ръкавичка-поличка, с която виждаме Кардашян. Но she's doing it her way, което е достатъчна причина да я харесваме!

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.