Следва

Copenhagen Street Style: четири цвята владеят уличния стил

Уличният стил на звездите: Шарън Стоун, rockstar (на) 61

Животът след 60...

Street Style преди 4 години

Шарън Стоун, една от най-известните холивудски актриси, очаровала и пленила вниманието и обожанието на света не дотолкова с талант, колкото с обаятелно присъствие и харизма. Живото доказателство, че към днешна дата Шарън се ползва със същото внимание, както от времето на "Първичен инстинкт", са папараците в Париж, които се радват като деца на непринудеността на голямата звезда и желанието й да пофлиртува с обективите им. В сърцето на Париж, където инспектирахме и пролетно-зимната "манджа" на Карли Клос, актрисата е направо във вихъра си.

Не знаем какво и как го прави, но на 61, и ние искаме така! С блестяща кожа, с поддържана коса, със стройна фигура и със стайлинг като на рокзвезда!


Basic Instinct: 61-годишната Шарън Стоун топлес за Vogue


Страхотното дълго до земята черно палто с широки рамене, Шарън е пристегнала с колан в талията; комбинирала с тишърт с принт, черни боти, класически слънчеви очила и ВРАТОВРЪЗКА. Нов тренд ли надушваме?

Колко чудесно изглежда прекрасната Шарън, естествено, не е наше лично наблюдение - целият свят го вижда. А и коментира:

"Шарън изглежда невероятно за възрастта си!", "Старее красиво, естествено и благородно", "Много по-добре от каменно лице и отсъствие на всякакви емоции" - пишат феновете на актрисата в Инстаграм.


За възрастта в 20 цитатa: "Престани да хленчиш, че остаряваш. Това е привилегия."


Относно естествеността: Стоун не крие, че е пробвала "инжекции за красота" a.k.a ботокс.

"Успях навреме да спра с ботокса - преди да се превърна в една от всички риби в морето от холивудски актриси. Затова всички толкова започнаха да си приличат, сякаш имат еднакви лица, заради ботокса е: замръзналото изражение, ококорените очи, неспособността за каквато и да било мимика... Искам да остана себе си!", коментира актрисата съвсем неотдавна. За сияйния вид на кожата си Шарън разчита на адекватни продукти грижа - правилна хидратация, терапии с ретинол, по-малко стрес и повече почивка.


Ретинол работи! 6 начина, по които става това


Що касае ботокса, в процеса на проучване, което нямаме търпение да споделим с вас, нашата гледна точка по повод употребата му рязко се промени - към добро. Адмирираме, разбира се, жени като Шарън, които са достатъчно сигурни в даденото им от природата, приемат и са повече от щастливи с начина, по който изглеждат!

More Street Style