Следва

Start Shopping NOW: 25 "светивалентински" рокли до 250 лева

Какво ново: Kiko Kostadinov х Asics с нов рекламен клип, сниман в България

Късометражен филм, заснет в родната за Костадинов България

All fashion преди 4 години

Снощи Kiko Kostadinov и спортният бранд Asics представиха продукта от последния си съвместен проект с премиерата на късометражен рекламен филм, заснет у нас.


Кико Костадинов

Режисьор на клипа е друг талантлив българин - Томи Малеков (@tommymalekoff). Видеото представя група млади момчета (както пишат в сп. AnOther - "група местни мъже"), които пеят и танцуват на народна музика, обути в последния плод на тази дългогодишна и много успешна колаборация - GEL-Kiril маратонките.

Моделът GEL-Kiril е първият по рода си от съвместната работа на Костадинов и спортния гигант, чийто дизайн е започнат от нулата преди 18 месеца (всеки от останалите надгражда модели от вече съществуващите в портфолиото на Asics - припомняме ТУК). Gel-Kiril се отличава със закачлив шахматен десен, маратонките ще бъдат налични в три цвята: черен, зелен и комбинация от синьо и жълто.

ASICS GEL-KIRIL | KIKO KOSTADINOV from Kiko Kostadinov on Vimeo.

От бранда обещават, че в течение на следващите няколко месеца всеки от цветовите варианти ще влезе в продажба с подходяща промоция, която няма шанс да остане незабелязана.


Юрген Телер (се) снима за Kiko Kostadinov x Asics


Първата разцветка (Cilantro) ще бъде налична още тази събота, 8-ми февруари, в Dover Street Market London.

Припомняме, че на Мъжката модна седмица в Лондон, представена преди има-няма три седмици, Костадинов презентира предложението си за Есен/Зима 2020, разглеждаме колекцията в галерията горе>>>, а месец преди това, дизайнерът и екипът му влязоха в списъка с номинации за престижните модни награди на Британския моден съвет.

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 6 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.