Следва

Oscars 2020: влюбени до уши х28

Дневен ХОРОСКОП - 10.2.2020

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП

Astro преди 4 години

В понеделник ще трябва да внимавате на кого се доверявате и каква информация споделяте. Ако не сте сигурни, по-добре си замълчите, отколкото да направите нещо, за което може да съжалявате. Днес е важно да хармонизирате интимните си и приятелски отношения, тъй като сте  склонни да вземате умни и мъдри решения. Важно събитие в живота на приятел може да бъде повод за събиране или други приятни преживявания. В понеделник ще се радвате на новини, които интуитивно очаквате да получите. Жените на и над 35 години трябва да избягват конфликти, тъй като днес могат да тръгнат в грешна посока. Този ден ще изненада някои от вас с неочаквани финансови резултати от работа, бизнес или друг източник.

Овен, Лъв, Стрелец: понеделник ще бъде труден ден за вас. Предстоят ви няколко важни предизвикателства, които ще тестват вашия дух, способността ви да запазите търпение, да мислите разумно и да действате рационално в екстремни ситуации. Не се задълбочавайте в загуби, неприятности или емоционални противоречия. Позволете на тези неща да се оттичат от вас като мръсна вода.

Телец, Дева, Козирог: стремете се да оценявате правилно всяка ситуация за пътуване или новини, които ще получите отдалеч. Трудностите днес могат да възникнат предимно поради неправилна преценка, прояви на хитрост или манипулативност. Днес може да се отдадете на любовни преживявания, но всичко ще зависи от вашата честност и искреност във връзката ви.

Близнаци, Везни, Водолей: в понеделник напрежението във вас ще бъде по-голямо поради различни причини или събития. Всичко в живота ви ще се развие много бързо и това може да предизвика излишна нервност и страх. Денят носи събития, свързани с млад мъж или дете, родени под знака на Овен, Стрелец или Лъв.

Рак, Скорпион, Риби: понеделник ще ви даде отличен старт, особено ако сте отворени за новите неща, които животът ще ви предостави. Вземете всяко събитие като важно предимство в живота ви, без значение как може да изглежда, добро или лошо е. Не съдете събитията и хората, тъй като предстоят странни и неочаквани обрати.

More Astro