Следва

Пътят към устойчивата мода на Gabriela Hearst

Best of Front-Row: гръцката принцеса Мария-Олимпия

BEST OF FRONT ROW

All fashion преди 4 години

За дъщерята на гръцкия принц се твърди, че е най-стилната кралска особа. Ами, не е лъжа.

Мария-Олимпия е голямата дъщеря на гръцкия принц Павлос и коронованата принцеса Мари-Шантал; дядо й по бащина линия е последният крал на южната ни съседка - Константини II. Като част от една вече несъществуваща монархия, Мария-Олимпия се титулува основно като Светска особа, но потеклото й обяснява царственото присъствие и няма как да бъде пропуснато. Вместо на гала вечери със строги етикет и протокол, студентката в колежа по дизайн Парсънс посещава светски партита, модни мероприятия и форуми като течащата в момента Нюйоркска модна седмица.

Момичето има много отличителен маниер на обличане, в който европейският стил (по наследство) се смесва с типичния Ъпър Ийст Сайт момичешки стайлинг. Резултатът е безупречен във всяка една ситуация, а примерите са многобройни.

Най-пресният е от началото на тази седмица - Мария-Олимпия зае отреденото си място във фешън монархията, където най-престижната позиция не е отдясно или отляво на Краля, а с лице към подиума. По-познато като Front Row.

Поводът е презентацията на Monse, която може да разгледате в галерията горе>>>, за сезон Есен/Зима 2020. Изборът на принцесата е на модел на дизайнерското дуо Фернандо Гарсия - Лаура Ким и представлява асиметрична рокля, принадлежаща в гардероба на едно royal парти момиче.

Мария-Олимпия съчетава с класически модел боти Midnight OO (подобни модели се продават ТУК срещу около 1000 евро), сведена до абсолютен минимум бюти визия и много деликатно прилягащи й аксесоари. Наистина е Best of Front-Row, съгласете се!

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 1 час

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 20 часа

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.