Следва

Лили Славова-Бруно - хубавото лице на надеждата

Дневен ХОРОСКОП - 11.05.2020

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП

Astro преди 3 години

В понеделник сте готови да отстъпвате и правите компромиси, което ще бъде добър ход от ваша страна, за да дадете тон на хармония в отношенията си. Днес, повече от всякога, сте готови да изслушате внимателно какво ви казват другите хора и да прецените разумно думите им, без значение за какво говорят. Където ще възникнат проблеми в домашните или семейните отношения, едва ли ще е изненада - по-скоро ще бъде продължение на проблем, възникнал през уикенда. Денят е благоприятен за грижи или други видове ангажименти, свързани с имот. Понеделник се очертава като най-тежкият ден от седмицата, що касае работата, защото там ще трябва да вземете предвид различни хора и настроения. Денят носи важни новини, свързани с човек, роден под знака на Козирог, Телец или Дева, който живее в непосредствена близост до вас.

Овен, Лъв и Стрелец: понеделник ще бъде ден за много работа и неотложни задачи. Колкото по-добре се организирате, толкова по-добри и по-важни резултати ще постигнете. Понеделник носи различни събития, свързани с дете или роднина.

Телец, Дева и Козирог: днес ще се занимавате с различни финансови въпроси, свързани главно с документи или плащания (включително плащане на сметки). Предстои динамичен ден, изпълнен с различни контакти, телефонни обаждания или проследяване на интересни новини, свързани със събития от цял свят. В понеделник ще направите малка промяна в дома си или ще купите нещо ново, свързвано с осигуряване на комфорт.

Близнаци, Везни и Водолей: в понеделник това, което ви е дадено да преживеете, ще бъде решаващо за живота и съдбата ви. Днес е важно да погледнете отвъд това, което се случва в реалния живот. Понеделник носи много късмет и шансове, но може да се окажете неподготвени за някои от тях.

Рак, Скорпион и Риби: в понеделник ще говорите и обсъждате новини, свързани със събитие в живота на роднини, приятели или колеги. Ако получите покана или оферта, това може да бъде началото на нещо ново в живота ви. Оставете проблемите на домакинството или собствеността на заден план, защото няма да постигнете желаното от вас развитие. Денят носи специално събитие, свързано с мъж.

More Astro