Следва

Tanti Auguri Валентино Гаравани! 10 неща, които не знаехме за The Last Emperor

Trend Report: Havana, ooh na-na (ay)

ТенденцииТЕ Пролет/Лято 2020

 

All fashion преди 3 години

Versace

Дефилето на Дженифър Лопес за Versace през септември се превърна в един от иконичните за сезона моменти, а самата рокля - зелена и силно запомняща се, умишлено повтаря дизайна на италианската къща от 2000г., с който Лопес се появява на тогавашната церемония по връчване на наградите Grammys.

Versace

Тропическият принт несъмнено оставя силен послевкус, но дизайнът на Донатела съвсем не е единственият, откроил се като част от тенденциите за новия сезон. Дизайнерите от големите модни къщи единодушно изразяват пристрастието си към смелите, цветни и наподобяващи джунгла принтове. Шумният мотив присъства в колекциите на редица имена, сред които самите крале на принта Dolce&Gabbana, както и още Fendi, Marni, Valentino и Stella McCartney. Те, в зададения от Versace тон, налагат максималистичен прочит в обемни или ефирни силуети, които масово се харесват.

Dolce&Gabbana

Въпреки динамиката, която принт като този предполага, забелязваме и един по-различен прочит в лицата на Ermanno Scervino, Giorgio Armani и Isabel Marant, при които палитрата е доста обрана и решена в нежни, пастелни тонове, хвърлящи нова светлина върху един от най-запомнящите се трендове за Пролет/Лято 2020.

Isabel Marant

Valentino

Stella McCartney

Marni

Louis Vuitton

Halpern

Giorgio Armani 

Giambattista Valli 

Fendi

Ermanno Scervino

Dundas

Dries Van Noten

More All fashion