Следва

7 life-changing околоочни крема от 27 до 225 лева

Споделената бюти рутина и Хейли и Джъстин Бийбър е дефиницията на modern romance

You're so beautiful...

Celebrity beauty преди 3 години

Преди време направихме вътрешно проучване за козметичните навици на момчетата и в интерес на истината, резултатите показаха, че при наличието на по-настоятелна половинка, която упорито да предава опит, мъжете реално се наслаждават на това да полагат грижи за кожата на лицето си.


Питахме мъжете: Грижа за кожата - Да? Не? Как, по колко & кога?


Оказва се, че нашето допитване е валидно колкото за най-близките ни момчета, толкова и за световноизвестни звезди като Джъстин Бийбър например. В последния епизод на риалити предаването The Biebers on Watch, Хейли и Джъстин, които, припомняме, се ожениха през октомври миналата година, разкриват всичките си споделени навици в грижата за кожата, докато приготвят чудесна рецептна за паста, която лесно можем да постигнем и у дома.

"Джъстин има доста хубава кожа, но през последните две години започна да си пати от "възрастовото" акне", разказва за партньора си Хейли по време на 10-минутния епизод. "Аз съм много запалена по грижата за кожата, особено при наличието на цялото това свободно време през карантината... Обещах му, че до края на карантината ще има блестяща и здрава кожа, така че в момента работим върху това."


Джъстин Бийбър и Хейли - любовта като море, в снимки


Канадецът споделя, че на драго сърце предоставя на Хейли възможността да му прави маски, нанася серуми и всякакви други продукти по свое усмотрение - доверява й се, защото нейната кожа е "толкова, толкова добра".

Колкото и романтично да звучи цялата бюти рутина на младото семейство Бийбър обаче, има една доста деликатна част от козметичните навици на двойката, която се явява проблемна - не само според нас, според всички специалисти също. Въпреки че Хейли признава, че "не е хубаво да закачаме пъпките по лицата си", Джъстин е далеч по-откровен от нея: "Постоянно чопли лицето ми!" Ауч.

Да, тези риалити предавания доста често навлизат в подробности, които разрушават непокътната представа за перфектния свят на звездите, но it is what it is. Важното тук е да припомним, че при нуждата от подобни почиствания е редно да се доверяваме само и единствено на професионалист. В противен случай рискуваме да инфеткираме цяла част от лицето си и да влошим състоянието на кожата си в пъти. Същото се отнася и за бившата госпожица Болдуин, настояща Бийбър!


Кой как избра да се рекламира: Хейли Бийбър и Джейдън Смит за новите Levi's


Колкото до шоуто на двойката - смятаме го за чудесно и съвсем ненатоварващо занимание - отделете му малко време, няма да съжалявате.

More Celebrity beauty

Марта Стюарт, 82, и защо лицето й изглежда толкова добре

Celebrity beauty преди 1 седмица

Марта Стюарт е нещо като вечна цел. Защо? Първо, защото винаги изглежда така, сякаш живее най-добрия си живот, независимо дали отпива от коктейл край басейна или хапва хайвер от сребърно блюдо върху величествено украсена маса. Второ, просто погледнете това лице.

Хали Бейли в Малката русалка: всичко за грима, прийоми и марки

Celebrity beauty преди 10 месеца

Ариел от "Малката русалка" е най-известна със своите развяващи се в морето червени коси. Въпреки това се оказва, че гримът на русалката е също толкова важен и емблематичен. Колегите от Vogue разговарят с един от гримьорите на актрисата Хали Бейли и ни разкриват тайните зад грима ѝ в новия филм "Малката русалка"

Beauty Starter: Зендая с перфектните вежди и самонанесения грим

Celebrity beauty преди 10 месеца

Красивата актриса, певица и активист е най-известна с изпълнението си, спечелило "Еми", в хитовия Euphoria и ролята си във франчайза Spider-Man, както и с това, че е звезден посланик на Lancôme от 2019 г. Лицето на аромата Idôle на марката говори с Vogue за емблематичните си вежди, умението да поемаш рискове на червения килим и защо никога не пропуска овлажнителя