Следва

Тичащата боса Даяна, носталгично припомняне на Любовта

Карантината на известните: Шарън Стоун, 62, everyone!

Като Грейс Кели в La Piscine...

Celebrities преди 3 години

Карантината в къщата на 62-годишната Шарън Стоун преминава покрай басейна - холивудската любимка взема необходимата доза Витамин D от топлото пролетно слънце в компанията на семейство, приятели и един много симпатичен френски булдог. Кадри от дългите разточителни следобеди в невероятната й вила, Шарън редовно споделя с Инстаграм феновете си.

Последните са от празничния уикенд по случай Деня на загиналите във войните, който актрисата не пропусна да отбележи в описанието под снимката:

"Честит Memorial уикенд. Благодарим ви! Пазете се, бъдете здрави!"


Хиалуроновата киселина, супергероят на нашето време


В коментарите под снимката, разбира се, преобладават хвалебствените слова по адрес на перфектната фигура на Стоун. Припомняме част от скорошните й откровения по повод възрастта в немския Vogue:

"След навършване на 40-те, дойде момент в живота ми, в който отидох в банята с бутилка вино, заключих вратата и си казах: "Няма да изляза оттук, докато напълно не започна да харесвам и приемам тялото си!" Започнах да плача при вида на белезите на времето върху тялото и лицето си. Но не сме напълно беззащитни в тази борба и значително можем да забавим процеса - нужно е да се стегнем, да създадем дисциплина, да се храним правилно и да тренираме достатъчно."


Beauty Starter: Шарън Стоун на 62, just gets better with age!


Най-добрата тренировка според актрисата са танците - самата тя признава, че тренира тялото и духа си по този начин поне 3-4 пъти седмично. От днес - и ние!

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 1 ден

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.