Следва

Дневен ХОРОСКОП - 11.06.2020

Много красиво: подробностите от сватбата на Кейт Ъптън в Тоскана

Вчера, 10 юни, американският модел и актриса Кейт Ъптън отпразнува своя рожден ден - мацката навърши 28. 

Love преди 3 години

Кейт стана известна благодарение на ярката си външност, която списание Sports Illustrated забелязва неведнъж. Пълните гърди, леките къдрици, сините очи и плътните устни затвърдиха статута й на "Най-сексапилната жена на годината" и "Най-сексапилната жена на планетата".

Но Кейт привлече вниманието на пресата и феновете не само заради ефектния си външен вид, но и с луксозната си сватба в Италия. Днес, по повод току-що преминалия рожден ден на красавицата Кейт, си припомняме сватбата й с американския бейзболист Джъстин Верландер, която се състоя на 4 ноември 2017 г.


Сватбата на Кейт Ъптън и Джъстин Верландер, 4 ноември 2017 г.


Малките тайни за красота на Кейт Ъптън


Кейт и Джъстин избират мястото за церемонията заради романтичните си спомени: Италия е една от първите страни, които посещават заедно. Лиза Ворс е главен плановик, като успява да организира една от най-красивите сватби на света. "Влюбихме се в курорта Rosewood Castiglion Del Bosco заради невероятна му история и фантастична природа", споделя Кейт Ъптън.


Сватбата на Кейт Ъптън и Джъстин Верландер, 4 ноември 2017 г.

"За мен беше много важно Джъстин и аз да се почувстваме, сякаш сме на почивка с най-близките си приятели и семейство, затова решихме да посветим целия ден на интерактивни игри, наречени Опландска олимпиада. Всеки гост получи правилата в деня на играта, всички имаха и тениски на отборите си в различен цвят. Игрите включваха турнир по тенис на маса, футбол, щафета и дори епична борба с балон!"


Кейт Ъптън и Джъстин Верландер

За репетиционната вечеря Кейт и Джъстин молят гостите си да се облекат в червено. Кейт носи Valentino, Джъстин - копринен смокинг, шит по поръчка. "Нашите майки показаха слайдшоу със снимки от детството ни, което пуснахме на "червеното" парти", спомня си Кейт. "Имахме микрофон за тостовете и цяла нощ се смяхме."


Viva couture, viva Valentino!



Репетиционната вечеря в деня преди сватбата на Кейт Ъптън и Джъстин Верландер

На следващия ден в градината се провежда церемонията. "Открихме истински рай, цветята на Тоскана се превърнаха в личната ни тайна градина" - казва Кейт, "а интересното е, че такава церемония се провежда за първи път на това място."

Сватбената рокля на булката също е дело на майсторите от Модна къща Valentino. "Те са най-добрите в създаването на деликатна, красива дантела и прелестни детайли, а тяхното италианско наследство и традиции са най-подходящи за мястото, което избрахме. Самият процес на създаване беше изключително приятен. Аз имах радостта да участвам активно в него."


Сватбената рокля на Кейт Ъптън

Оригиналният смокинг на Джъстин е направен от Cicchini Custom Clothier. Кейт споделя: "Той имаше идеята да се добави симпатичен детайл към смокинга и накара майсторите да изпишат на подплатата надписа Just Married."

Косата и гримът на Кейт са дело на старите приятели на булката Джон Руджеро и Трейси Мърфи. "Искахме да добавим класически и семпъл вайб към церемонията", описва процеса Кейт. Осемкаратовият диамантен годежен пръстен за Кейт Джъстин поръчва от Анита Ко. "Моята възрастна баба не можа да присъства на сватбата поради разстоянието, затова я помолих да ми даде назаем пръстена си със сапфир, така се получи идеално - имах нещо ново, нещо старо, нещо назаем и нещо синьо", щастлива е Кейт. 


Утрото на красивата булка  

More Love