Следва

#BabyNews: Ема Робъртс е бременна!

Дневен ХОРОСКОП - 26.06.2020

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП

Astro преди 3 години

В петък завършете важните си ангажименти възможно най-бързо и отговорно. Осигурете си необходимото спокойствие за уикенда, без притеснения от неизпълнени задачи. Намерете начин да се поглезите с малък подарък за себе си или да закупите такъв за някой от семейството. Този ден може да ви натовари с негативни емоции, свързани с житейски събития в живота на хора, които познавате. Това, което не зависи от вас, не приемайте като драма - излишно е. Днешният ден ще има своето емоционално въздействие върху вас, което ще повлияе върху личния и любовния ви живот по различни начини. Интуитивно ще усетите кои неща са ви дадени, за да постигнете и кои трябва да оставите в миналото си.

Овен, Лъв, Стрелец: днес ще се радвате на общуването с жени или ще бъде по-лесно да работите с тях (ако имате такива ангажименти). Ще имате по-голямо желание за любов и интимни преживявания, затова бъдете инициативни и романтични, намерете начин да изненадате човека до вас с нещо, макар и малко. Днес ще получите добра реализация на планове или уговорки с хора, родени под знака на Риби, Скорпион или Рак.

Телец, Дева, Козирог: в петък ще искате да прекарвате повече време с приятели и по-малко обременени от битови или домашни проблеми. Денят носи повече новини от близо и далеч, обмен на писма и съобщения и други. Избягвайте всички форми на хитрост, лъжи, дори ако има някакво добро намерение зад тях. Резултатът може да бъде доста неприятен за вас.

Близнаци, Везни, Водолей: в петък ще бъдете зависими от решения или действия на хора, родени под знака на Козирог, Телец или Дева. Тяхното влияние върху личните ви дела ще бъде важно, но не бива да ви ограничава. Денят носи важен разговор или събитие, свързано с млад мъж. Изненадите не са изключени и по някакъв начин ще бъдат свързани с вашия емоционален, личен или семеен живот.

Рак, Скорпион, Риби: през този ден ще имате желание за по-активен социален живот. Въпреки желанието ви за забавление и безгрижно време обаче, някои събития може да изискват важни решения или бързи промени. Днес може да получите пари или да инвестирате средства в нещо, което има значение за вас и вашето семейство. 

More Astro